Παρελθόν κι επίσημα ο Παπαδόπουλος που πάει Πολωνία

Στην Πολωνία με τη φανέλα της Κρακόβια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Παπαδόπουλος που έλυσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Άρης, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα πριν από λίγο.

Ο Έλληνας μέσος έλυσε τη συνεργασία του με τους κίτρινους και αποχωρεί με προορισμό την Πολωνία. Είχε ήδη ενημερώσει από την Παρασκευή τον προπονητή του και τη διοίκηση ότι είχε πρόταση κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήταν στην αποστολή στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπάθησε να τον μεταπείσει, αλλά η πρόταση ήταν αρκετά καλή για τον Παπαδόπουλο ώστε να την απορρίψει.

Μάλιστα όπως προκύπτει το συμβόλαιό του με τους κίτρινους το είχε ήδη λύσει από την Παρασκευή το βράδυ και απλά οι ανακοινώσεις μετατέθηκαν για σήμερα λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαδόπουλο. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον 24χρονο μέσο για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

To Top