Παρελθόν ο Λεάλ από ΟΦΗ, ανακοίνωσε Άλμπεργκ ο Πανιώνιος

Και τυπικά παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Σέρτζιο Λεάλ. Οι Ηρακλειώτες τακτοποίησαν με διακανονισμό και μία οικονομική οφειλή που είχαν προς τον 36χρονο μεσοεπιθετικό, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλει να ευχαριστήσει τον Σέρτζιο Λεάλ, για τα όσα πρόσφερε στον φετινό ΟΦΗ και την προσπάθεια για την άνοδο, αλλά και τις όμορφες στιγμές που χάρισε με την υψηλή ποιότητα του, στα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Μαέστρο, σε ευχαριστούμε. Καλή επιτυχία, σε ότι και αν κάνεις!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Άλλη μία μεταγραφή για τον Πανιώνιο, που ανακοίνωσε την Τετάρτη (13/6) ότι στο δυναμικό τους εντάχθηκε και ο Ρόλαντ Ρομάριο Άλμπεργκ.

Πρόκειται για 27χρονο μέσο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχοντας την περσινή σεζόν μία ασίστ και 13 γκολ.

Στο παρελθόν έχει παίξει επίσης σε Ολλανδία, Τουρκία και ΗΠΑ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, Ρόλαντ Ρομάριο Αλμπεργκ.

Ο 27χρονος (06/08/1990) μέσος, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από της ακαδημίες της Αλκμάαρ, ενώ το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Εξέλσιορ. Το 2013 μετακόμισε στην Τουρκία, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της Ελαζίγκσπορτ και γύρισε στην Ολλανδία και την Ντε Χάαγκ.

Την περίοδο 2016-17 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι, καθώς συμφώνησε και αγωνίστηκε με την Φιλαδέλφεια στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και επέστρεψε στην Ευρώπη την περασμένη περίοδο όπου αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας και επίσης έχει μια συμμετοχή με την Εθνική ομάδα του Σουρινάμ σε ανεπίσημο παιχνίδι κόντρα στο Κουρασάο»

To Top