“Παροξυσμός-επαγρύπνηση-προστασία-αντεπίθεση”, το μήνυμα του SUPER 3 ενόψει ΠΑΣ

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις του SUPER ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Οι οπαδοί του Άρη ετοιμάζονται για μια ακόμη δυναμική παρουσία μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης” και ζητούν απ’ όλους επαγρύπνηση, προστασία και αντεπίθεση ενώ απαιτούν από το αγωνιστικό τμήμα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Όπως ανακοίνωσε ο μεγαλύτερος και δυναμικότερος σύνδεσμος των κίτρινων “οι προεγγραφές στην εκδρομή που οργανώνει ο δυναμικός σύνδεσμος διαδέχονται η μία την άλλη και όπως όλα δείχνουν, μια δεύτερη Βέροια θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Απαίτηση των οργανωμένων οπαδών όμως, η ποδοσφαιρική ομάδα  να ανταποκριθεί αυτή τη φορά στις απαιτήσεις.

Αναλυτικά αυτούσια η ανακοίνωση του Super 3: Μετά τη νίκη της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ επί του λεβαδειακού παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις του λαού μας για το Σαββατιάτικο ματς στα γιαννενα… Οι προεγγραφές χτύπησαν..ΚΙΤΡΙΝΟ..και το μόνο σίγουρο είναι πως η εικόνα του ματς της βέροιας, 2 βδομάδες πριν, θα επαναληφθεί. Μόνο που αυτή τη φορά απαιτούμε να σταθούν στο ύψος τους διοικούντες και ποδοσφαιριστές – προπονητής. Ο απλός οπαδός του ΑΡΗ έδωσε τον όρκο και καλούμαστε Ο Λ Ο Ι να τον αφουγκραστούμε.

ΑΡΗ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΤΡΕΝΑ Κ ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΚΑΣΤΟΙ ΑΠ` ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ!!!
ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!!!»

To Top