Παρουσίασαν Ουέστμπρουκ οι Ρόκετς: «Σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου…» (video)

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ παρουσιάστηκε από τους Χιούστον Ρόκετς σε ειδική συνέντευξη Τύπου και ο «Russ» παραδέχτηκε πως είναι σημαντικό για εκείνον πως θα συνυπάρξει ξανά με τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η μεγάλη ανταλλαγή των Χιούστον Ρόκετς για το φετινό καλοκαίρι ακούει στο όνομα Ράσελ Ουέστμπρουκ. Ο MVP του 2017 θα φοράει την κόκκινη φανέλα τη νέα σεζόν και θα γίνει συμπαίκτης με τον Τζέιμς Χάρντεν μετά από αρκετά χρόνια.

Όπως ήταν φυσικό, η παρουσίασή του περιστράφηκε γύρω από αυτή την εξέλιξη, με τον Russ να δηλώνει πως «καταλαβαίνουμε και οι δύο τι πρέπει να κάνομε στο Χιούστον», ενώ πρόσθεσε πως «το να έρχομαι εδώ και να ξαναγίνομαι συμπαίκτης με τον Τζέιμς είναι ένα ακόμα σπουδαίο κεφάλαιο στη ζωή μου».

Επιπλέον, έδειξε τον ανάλογο σεβασμό στον οργανισμό των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τονίζοντας πως «ωρίμασα εκεί και έχω μόνο αγάπη και σεβασμό για τους Θάντερ. Τους ευχαριστώ».

Από την πλευρά του, ο GM των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, αναφερόμενος στον Ουέστμπρουκ τόνισε πως «είναι ένας παίκτης που παίζει με ενέργεια, με πάθος και με θέληση να κερδίζει. Θεωρώ πως είναι ο,τι χρειαζόμαστε για το πρωτάθλημα».

 

To Top