Παρουσίασαν τον Χάουαρντ οι Ουίζαρντς: «Θέλω να παίξω για 8 χρόνια ακόμα» (video)

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ παρουσιάστηκε από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς ενόψει της νέας σεζόν, τέθηκε στη διάθεση του Σκοτ Μπρουκς για να τον αξιοποιήσει όπως εκείνος θέλει και επεσήμανε πως στόχος του είναι να αγωνίζεται για 8 χρόνια ακόμα.

H μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, για τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ακούει στο όνομα Ντουάιτ Χάουαρντ. Ο «Superman» έμεινε ελεύθερος από τους Μπρούκλιν Νετς και υπέγραψε στους «Μάγους», με σκοπό να πλαισιώσει τους Τζον Ουόλ και Μπράντλεϊ Μπιλ την ερχόμενη σεζόν.

Στις πρώτες τοποθετήσεις του, μάλιστα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανήκω στην οικογένεια των Ουίζαρντς. Θεωρώ πως θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν. Έχω σαν στόχο να… σοκάρω πολύ κόσμο».

Παράλληλα παραδέχτηκε πως «έχω σκοπό να αγωνίζομαι για οκτώ χρόνια ακόμα. Έμαθα πράγματα στους Μάτζικ για οκτώ χρόνια. Μετά στην Λα Λα Λαντ (Λος Άντζελες). Δούλεψα και στους Ρόκετς. Έμαθα να… πετάω αι σαν γεράκι στους Χοκς, αλλά και να… τσιμπάω σαν τους Χόρνετς. Και όλα αυτά μου έδειξαν πως να γίνω ένας… Μάγος».

Όσο για το τι θέλει να προσφέρει στο παρκέ ξεκαθάρισε πως «όλα έχουν σχέση με τη νίκη. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής. Είμαι έτοιμος να το πράξω. Στοχεύω σε αυτό. Είναι ένα σπουδαίο μέρος για μένα η Ουάσινγκτον. Χωρίς ασέβεια στους άλλους γκαρντ με τους οποίους υπήρξα συμπαίκτης, αλλά ο Τζον Ουόλ είναι κάτι το ξεχωριστό».

To Top