Παρουσίασε Καστίγιο ως… λαϊκό ήρωα (video)

Ως λαϊκός ήρωας αντιμετωπίζεται ο Νέρι Καστίγιο στο Μεξικό, μετά την μεταγραφή του στην Πατσούκα. Αυτό φάνηκε για μια ακόμη φορά και κατά την επίσημη παρουσίασή του από την νέα του ομάδα.

Ο Καστίγιο έκλεψε την παράσταση στην εκδήλωση της μεξικάνικης ομάδας για την παρουσίαση των νέων μεταγραφών και γνώρισε θερμών εκδηλώσεων, μετά από την αποθεωτική υποδοχή που του επεφύλαξαν στο αεροδρόμιο οι φίλοι της ομάδας.

Ο Καστίγιο ήταν ο τελευταίος που παρουσιάστηκε από τον τερματοφύλακα «θρύλο» της Πατσούκα, Γκαμπριέλ Καμπαγέρο και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 21.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Καστίγιο δεν πέρασε από την μικτή ζώνη, όπως έκαναν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του αλλά έφυγε συνοδευόμενος από άνδρες ασφαλείας από έξοδο κινδύνου. Για μια ακόμη φορά η συζήτηση στράφηκε στο περίφημο επεισόδιο που είχε το 2009 ο 28χρονος Μεξικανός με δημοσιογράφο.

Ο Καστίγιο εξήγησε ότι «ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση γιατί ήταν άρρωστοι και οι δύο γονείς του και υποστήριξε ότι δεν του συμπεριφέρθηκε καλά ο δημοσιογράφος, ευχόμενος μάλιστα να μην του συμβεί ποτέ ότι συνέβη εκείνη την περίοδο στον ίδιο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφυγή του Καστίγιο σε βάρος του Άρη θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, στην οποία αξιώνει ένα ποσό μαζί με την ρήτρα 2,15 εκατομμυρίων ευρώ.

To Top