Παρουσίασε νέα χορηγία η Σουπερλίγκα

Την χορηγική της συνεργασία με την στοιχηματική εταιρεία Interwetten, παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης (31/10), η Σουπερλίγκα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Μηνάς Λυσάνδρου δήλωσε «ιδιαίτερα ικανοποιημένος» σημειώνοντας ότι η εν λόγω εταιρεία «έδειξε πιο πολύ από τις υπόλοιπες εταιρείες ότι συμμερίζεται το όραμα μας για τη δημιουργία μιας νέας Σούπερ Λιγκ» προσθέτοντας ότι «η χορηγική ταυτότητα του πρωταθλήματος θα φτάσει στο σημείο να συναγωνίζεται εξελιγμένα πρωταθλήματα. Συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλαμε για χορηγικό συνεργάτη. Βασικός μας στόχος η ανάδειξη του εμπορικού προφίλ της Λίγκας και η διοργάνωση ενός όμορφου πρωταθλήματος με σασπένς».

Έκανε ακόμη λόγο, για ένα «ελκυστικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τους χορηγούς» σημειώνοντας ότι… «η χορηγική συνεργασία με την Interwetten είναι ένα βήμα στη στρατηγική που έχουμε χαράξει όλοι μαζί, να προσελκύσουμε στη Super League χορηγούς οι οποίοι δεν είχαν επενδύσει μέχρι σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για άλλες εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν χορηγικά στη Super League».

To Top