Παρουσία Κάλας η σημερινή προπόνηση

Παρουσία του Άλεξ Κάλας πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του Άρη στο Δασυγένειο. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» μίλησε στους παίκτες του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, πριν την προπόνηση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη: «Το παρών στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Άλεξ Κάλας – Αύριο θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τον Καμπανιακό

Με την παρουσία του Άλεξ Κάλας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου πραγματοποιήθηκε η σημερινή απογευματινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Καμπανιακό (09/02, 18:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο επικεφαλής και επενδυτής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ομάδας μας, ο οποίος συνοδεύονταν από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, πριν από την προπόνηση μίλησε στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια παρακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος.

Στην προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, συμμετείχε και ο στρατευμένος Αλέξης Καλογέρης, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από την μονάδα του.

Για αύριο, Κυριακή, έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Χαλάστρας».

To Top