Παρουσία Καπνίδη οι τελικοί των ακαδημιών, βράβευσε τη νέα γενιά του ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης (photo)

Έπεσε η αυλαία στα πρωταθλήματα ακαδημιών της Θεσσαλονίκης ηλικίας 2002-2008, με τους τελικούς να διεξάγονται το απόγευμα της Κυριακής στα γήπεδα Planet, ενώ ακολούθησαν και οι απονομές στις νικήτριες ομάδες.

Επίτιμος προσκεκλημένος της διοργάνωσης των τελικών ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Αντώνης Καπνίδης, ο πρώην “κιτρινόμαυρος”, Χρήστος Συμεωνίδης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Γιώργος Κούτσης.

Ο επιθετικός του Άρη βράβευσε τον Ατρόμητο Τριαδίου που αναδείχθηκε πρωταθλητής Θεσσαλονίκης στους γεννηθέντες 2006, την ΑΕ Φαλήρου που τερμάτισε πρώτη στην κατηγορία γεννηθέντες 2004, και τον Άρη που κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία γεννηθέντες το 2002.

Ο δεύτερος σκόρερ του φετινού Άρη φρόντισε να ικανοποιήσει στη συνέχεια τις επιθυμίες των μικρών φίλων της ομάδας και όχι μόνο, καθώς φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ υπέγραψε και πολλά αυτόγραφα.

kapnidis

*Στη φωτογραφία ο Αντώνης Καπνίδης, μαζί με το μέλος των τεχνκών τιμ των ομάδων Κ19-Κ17 του Άρη, Χρήστο Μιχαλόπουλο και τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Τριαδίου, Γιάννης Σουγιολτζής.

To Top