ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρουσία φίλων του Άρη και του Βένου η βράβευση των «κίτρινων» παλαιμάχων στα Χανιά! (photos)

Την ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη δέχτηκε την Πέμπτη (25/10) το πρωί στο Δημαρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος κ. Τάσος Βάμβουκας.

Με αφορμή την παρουσία τους στα Χανιά, λόγω της διεξαγωγής φιλανθρωπικού αγώνα με τους παλαίμαχους των Χανίων (Παρασκευή 26/10, 12:00 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων), ο Δήμαρχος Χανίων τίμησε τους παλαίμαχους του Άρη Θεσσαλονίκης με αναμνηστική πλακέτα, για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο και ευρύτερα στον αθλητισμό.

Οι παλαίμαχοι με τη σειρά τους προσέφεραν στον Δήμαρχο Χανίων ένα λάβαρο με το σήμα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του Άρη για το γεγονός ότι συμμετέχουν σε φιλανθρωπικούς αγώνες, με τους οποίους συνεισφέρουν ευρύτερα στην κοινωνία.

Εκ μέρους των παλαιμάχων του Άρη, ο Γιάννης Βένος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων για την τιμητική πρόσκληση και ανέφερε ότι οι παλιοί ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν στο υψηλότερο επίπεδο, είναι υποχρεωμένοι να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν στην κοινωνία και να δίνουν ταυτόχρονα, το καλό παράδειγμα.

Στην τιμητική βράβευση έδωσαν επίσης το “παρών”, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων Γιάννης Μαράκης και Σταύρος Φιωτάκης καθώς και μέλη του συνδέσμου φίλων του Άρη Θεσσαλονίκης στα Χανιά.

To Top