Παρουσιάζεται ο Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, το όνομα του οποίου δεν αναφέρθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας, είναι ο προπονητής που θα διαδεχθεί τον Ντιντιέ Ντεσάμπ ως προπονητής των «Les Bleus».

Ο «Ζιζού», είναι μοναδικός προπονητής που έχει κερδίσει το Champions League-ή Κύπελλο Πρωταθλητριών-, σε τρεις συνεχόμενες σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2016, το 2017 και το 2018,.

Ο 54χρονος Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει εργαστεί για κανέναν άλλο σύλλογο εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο θητείες του στο Μπερναμπέου – μεταξύ 2016 και 2018, και ξανά από το 2019 έως το 2021 – αντιπροσωπεύουν το σύνολο της θητείας του ως προπονητής της πρώτης ομάδας.

Έτσι, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 28 Ιουλίου στις 12:00 (ώρα Ελλάδας) για να παρουσιάσει στα ΜΜΕ «τον επόμενο προπονητή της εθνικής ομάδας», όπως ανακοίνωσε.

To Top