Παρουσιάστηκε η ομάδα, έκκληση για λύση στο διοικητικό (photogallery)

Στο ξενοδοχείο ΜΕΤ πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του μπασκετικού Άρη για την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Οι «κίτρινοι» βρήκαν την ευκαιρία να διοργανώσουν μια λιτή τελετή, εκμεταλλευόμενοι το αγωνιστικό ρεπό στο πρωτάθλημα. Το PRESSARIS έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, την οποία κάλυψε λεπτό προς λεπτό, μεταφέροντάς σας όλες τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ.

Έχει ήδη φτάσει όλη η ομάδα του Άρη και κάθεται μπροστά, ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής συζητάει με τον Γιάννη Ιωαννίδη, που έχει έρθει από αρκετά νωρίς. Στην παρέα των… κουμπάρων προστέθηκαν και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων, Στέργιος Γούσιος, όπως και ο διευθυντής του Αλεξανδρείου, Κώστας Χαριτωνίδης.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης τόνισε πως “η επόμενη βδομάδα θα είναι το deadine για τις διοικητικές εξελίξεις. Αν δεν υπάρξει λύση η ομάδα θα μπει σε τεράστιες διοικητικές περιπέτειες”.

Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε πως “στόχος τη φετινή χρονιά είναι η οικονομική εξυγίανση και κατά δεύτερον η δημιουργία ενός κορμού παικτών για τα επόμενα χρόνια. Από κοινού θα γίνει η προσπάθεια και δέχτηκα την πρόταση, γιατί δεν σας το κρύβω ότι ήθελα να επιστρέψω. Εγώ δεν ενθουσιάζομαι και δεν απογοητεύομαι εύκολα… Τις τρεις τελευταίες βδομάδες αρχίσαμε να ολοκληρώνουμε το ρόστερ και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα”.

Παρόντες στην εκδήλωση του Άρη είναι και ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης και οι ποδοσφαιριστές, Μάρκος Βελλίδης και Κώστας Κασναφέρης. Την ΠΑΕ εκπροσωπεί ο κ. Θέμης Μπεκιάρης.

Ο κ. Δαμιανίδης στον χαιρετισμό του στο ξεκίνημα της παρουσίασης τόνισε πως “θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, το ξέρετε όλοι, το ζούμε όλοι. Δύσκολη και για την πατρίδα και την ομάδα, που σαν κομμάτι αυτής της πόλης προσπαθεί να βρει μια νέα ταυτότητα στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί. Μας τιμάει η παρουσία του γενικού διευθυντή της CYTA Ελλάδας, κ. Αχιλλέως, γιατί αναγνώρισε κάποια πράγματα στον Άρη για να προωθήσουν τα προϊόντα. Η οικονομική συγκυρία μας επιβάλλει να έρθουμε ακόμα πιο κοντά σε χορηγούς, είναι όμως πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θα πρέπει να δώσουμε λύση και ένα τέλος σε όλη αυτή την εσωτερική διοικητική αβεβαιότητα. Θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσει μέχρι τα τέλη της άλλης βδομάδας. Ο Άρης είναι πάντα Άρης και δεν πρέπει να ταλαιπωρείται από τέτοια γεγονότα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Τζελάλη για την στήριξή του. Τον ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι να είναι και αυτός ακόμα πιο κοντά τα επόμενα χρόνια με προϊόντα Spalding”.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής προλόγισε και αυτός την παρουσίαση τονίζοντας πως “οι προπονητές και οι αθλητές οφείλουν να μιλούν στο γήπεδο. Είναι τιμή για μένα που βρίσκομαι σε αυτό το σωματείο και να βρίσκομαι ανάμεσα σε όλους εσάς που έχει ανιδιοτελή προσφορά στο σωματείο. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε και το όνομα και την ιστορία αυτού του σωματείου”.

Ξεκίνησε η παρουσίαση της ομάδας. Ο Νταν Μαυραειδής παρέλαβε τη φανέλα με το Νο4 από τον Γιάννη Δαμιανίδη και δήλωσε πως “είμαι περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα και παίζω στην Ελλάδα και σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους και τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα”.

Με το Νο5 ακολουθεί ο Σέρτζιο Κερούς που παρέλαβε τη φανέλα του και δήλωσε πως “είναι τιμή μου να είμαι μέλος του Άρη. Είναι εντυπωσιακή η εμπειρία για μένα και σημαίνει πολλά για μένα. Είναι μια ομάδα ιστορική με παράδοση, που έχει κερδίσει δέκα πρωταθλήματα”.

Η σειρά του αρχηγού. Ο Χρήστος Ταπούτος πήρε τη φανέλα με το Νο7 από τον γενικό διευθυντή της CYTA Ελλάδας, Μιχάλης Αχιλλέως και δήλωσε πως “ξέρουμε ότι η ομάδα διανύει από τις πιο δύσκολες στιγμές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στο βάρος της φανέλας που είναι από τις πιο βαριές της Ευρώπης και να διατηρήσουμε τον Άρη εκεί που πρέπει, ψηλά…”.

Ακολουθεί με το Νο8 ο Ντομινίκ Τζέιμς, ο οποίος τόνισε πως “είναι απίστευτο μέρος να παίζεις μπάσκετ εδώ… Το θυμάμαι από πέρσι που ήμουν στην Ακαντέμικ. Είμαστε μια οικογένεια. Αυτά τα παιδιά, οι συμπαίκτες μου είναι η οικογένειά μου εδώ… Δεν μετανιώνω που βρίσκομαι εδώ! Δεν ήρθα για τα χρήματα, αλλά για την περηφάνια που εκπέμπει ο σύλλογος. Η χρονιά αυτή είναι πολύ ιδιαιίτερη για μένα”.

Το Νο10 ανήκει στον νεαρό Αλέξανδρο Βασιλειάδη ο οποίος υποστήριξε πως “τιμή μου που είναι σε αυτή την ομάδα και θα κάνω ότι καλύτερο”. Την φανέλα την έδωσε ο Τάκης Γεωργούλης, ο οποίος φανερά συγκινημένος τόνισε πως “τα όποια προβλήματα να λυθούν το συντομότερο δυνατό και να γίνουμε η παλιά ομάδα που ήμασταν”.

Λόγω μιας ξαφνικής αδιαθεσίας του Μιχάλη Τσαϊρέλη η διαδικασία συνεχίστηκε με τον Ρον Ντέιβις, ο οποίος παρέλαβε τη φανέλα με το Νο11 και δήλωσε πως “ευχαριστώ τον Άρη για την ευκαιρία που μου έχει δώσει να παίξω εδώ. Ελπίζω να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν”.

Ο Ματέι Κρούσιτς πήρε τη φανέλα με το Νο12 και δήλωσε πως “ο Άρης αποτελεί την πρώτη ομάδας που παίζω εκτός Σλοβενίας και είναι τιμή για μένα να παίζω σε αυτόν τον σύλλογο”.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με το Νο13 προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και τόνισε πως “εγώ θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο ανδρικό τμήμα. Θέλω να βοηθήσω όλους όσοι με βοήθησαν και θέλω να δικαιώσω όλους όσοι με ξέρουν”.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι καλύτερα και πήρε τη φανέλα με το Νο9 τονίζοντας πως “να έχουμε υγεία, μακριά από τραυματισμούς και με την προσπάθεια που κάνουμε θα έρθουν όλα”.

Ο Σαμ Μάλντροου πήρε τη φανέλα με το Νο15 από τον πρόεδρο των Παλαιμάχων, Στέργιο Γούσιο και επεσήμανε πως “είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω σε μια ομάδα σαν τον Άρη. Είναι ευκαιρία για μένα και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά”.

Τη φανέλα στον Δημήτρη Τσαλδάρη με το Νο16 έδωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης. “Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Να έχουμε μια καλή χρονιά, να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και να ευχηθώ σε όλους καλή δύναμη”.

Ο κ. Ιωαννίδης τόνισε πως “να είναι αγαπημένοι (οι παίκτες), έχουν καλό προπονητή και θα πάνε καλά… Εδώ δεν έρχομαι σαν βουλευτής. Καλή επιτυχία και όλα να πηγαίνουν καλά”.

Ο Δημήτρης Βεργίνης πήρε την φανέλα με το Νο17 από τον Γιάννη Γρανούζη και δήλωσε πως “ξέρουμε ότι φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρώπη και να έρθουν ξανά οι ένδοξες μέρες του παρελθόντος”.

Ο κ. Γρανούζης τόνισε πως “θα ήθελα να παρακαλέσω αυτή η διοικητική αβεβαιότητα να σταματήσει. Όσοι θέλουν να ασχοληθούν, να το κάνουν τώρα, άμεσα. Κάθε μέρα που περνάει είναι κρίσιμη”.

Ο Τάσος Δήμας πήρε τη φανέλα με το Νο18 και ευχήθηκε “να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται”.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έχει τη φανέλα με το Νο19 και δήλωσε πως “είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι κομμάτι αυτής της πολύ ένδοξης ομάδας και θα προσπαθήσω να δικαιώσω αυτούς που με έφεραν εδώ”.

Ο Γιώργος Μπόγρης πήρε τη φανέλα με το Νο14 από τον κ. Γεωργούλη και υπογράμμισε πως “είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε”.

Δείτε στιγμιότυπα από την παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ:
{gallery}karaoglanidis/kae-parousiasi{/gallery}

To Top