Παρουσιάστηκε ο Ίβκοβιτς που θα έχει στο πλευρό του τον Αγγέλου

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε απλά και κατανοητά κατά την παρουσίασή του από την Αναντολού Εφές. «Να φτιάξουμε ομάδα», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός που θα έχει στο πλευρό του τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε από την Αναντολού Εφές ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο 71χρονος τεχνικός, που θα έχει στο πλευρό του τον Βαγγέλη Αγγέλου, δήλωσε πως για να έρθουν τα αποτελέσματα και οι νίκες πρέπει να χτιστεί μία καλή ομάδα σχεδόν από την αρχή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Ανέλαβα την Αναντολού Εφές για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Θέλω μία ομάδα που θα παλεύει στο γήπεδο για όλους τους φιλάθλους της. Θα οργανώσουμε προπονήσεις νωρίς το καλοκαίρι, γιατί στη συνέχεια πολλοί παίκτες μας θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και δεν θα μπορέσουμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε. Στόχος είναι να ενισχύσουμε την ομάδα με διεθνείς ξένους παίκτες, αλλά οι νεαροί Τούρκοι έχουν μεγάλη σημασία στο μακροπρόθεσμο πλάνο μας. Στην ομάδα μας υπάρχουν ήδη αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες και θέλουμε να τους βοηθήσουμε να εξελιχθούν. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα δομή στην ομάδα, με ένα μείγμα έμπειρων και νέων παικτών. Στον πρώτο μου χρόνο θέλω να βάλουμε τις βάσεις για μία καλή ομάδα και στον δεύτερο χρόνο να παίξουμε μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε ο «Ντούντα».

πηγή: sportfm.gr

To Top