Παρουσιάστηκε ο Γκουαρδιόλα: “Δώρο που βρίσκομαι στην Μπάγερν”

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση της Μπάγερν και δήλωσε πως είναι δώρο γι’ αυτόν η παρουσία του στον σύλλογο της Βαυαρίας. Αυτά και άλλα πολλά στα… γερμανικά από τον Καταλανό τεχνικό!

“Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Συγχωρέστε με για τα γερμανικά μου. Τα έμαθα μέσα σε έναν χρόνο στη Νέα Υόρκη. Ελπίζω να τα βελτιώσω μέχρι την επόμενη φορά” ήταν οι πρώτες λέξεις του Γουαρδιόλα, ο οποίος στη συνέχεια είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Για μένα είναι ένα δώρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Μπάγερν Μονάχου που μου δίνει την ευκαιρία να γίνω προπονητής της”.

Σε ερώτηση που του έγινε για το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι (24/7) μεταξύ των Μπάγερν και Μπαρτσελόνα είπε: “Δε γνωρίζω πως θα αισθάνομαι εκείνη τη μέρα, αλλά σίγουρα θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Θα είμαι όμως αντίπαλός τους. Βρίσκομαι στην Μπάγερν για όσα κατάφερα με την Μπαρτσελόνα”.

Ακόμη για τις δύο ομάδες σχολίασε: “Δε νομίζω πως η διαφορά της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα αντικατοπτρίζεται στο 7-0 (το συνολικό σκορ των δύο φετινών ημιτελικών). Ούτε τότε ούτε τώρα παρόλο που είναι δεδομένο πως η Μπάγερν ήταν καλύτερη”.

Τέλος για τον Μάριο Γκόμεθ, ο οποίος ενδιαφέρει μεταξύ άλλων την Φιορεντίνα, είπε: “Σήμερα είναι παίκτης της Μπάγερν Μονάχου. Υπάρχει ενδιαφέρον από ιταλικούς συλλόγους; Αυτή την ερώτηση θα πρέπει να την κάνετε στον πρόεδρο”.

Από την πλευρά του ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε είπε: “Πριν από δύο σεζόν, όταν συμμετείχαμε στο Audi Cup, ήπιαμε έναν καφέ με τον Πεπ και μου έδωσε την εντύπωση ότι του άρεσε η φιλοσοφία μας. Πέρυσι ήμασταν σε επαφή και το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν ποιος θα διαδεχτεί τον Χάινκες. Ήταν ωραίο που ο Γουαρδιόλα ήθελε να έρθει στην Μπάγερν, από την αρχή συμφωνήσαμε”.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top