Παρουσιάστηκε ο Όντομ! (video)

Ο Λαμάρ Όντομ είχε πάρα πολλά να πει κατά την συνέντευξη Τύπου της επίσημης παρουσίασης του από τη Λαμποράλ και να απαντήσει σε δεκάδες ερωτήσεις.

Δεν αρνήθηκε να λύσει όλες τις απορίες τόσο των Ισπανών δημοσιογράφων όσο και των φίλων της Λαμποράλ Κούτσα σχετικά με την απόφασή του να πει το “ναι” στην ομάδα της Βασκονίας.

Από τα ριάλιτι, στους εθισμούς και από το τηλεφώνημα στον Γκασόλ μέχρι την ελπίδα να ανακτήσει την αγάπη του για το μπάσκετ στη Βιτόρια. Ο 34χρονος δεν άφησε τίποτα που να μην απαντήσει και να μην ξεκαθαρίσει…

Πρώτα απ΄όλα πάντως κλήθηκε να εξηγήσει γιατί διάλεξε τη Βιτόρια: “Δεν είχα κανένα πρόβλημα γενικά στις ΗΠΑ, αλλά λόγω της απόφασής μου να κάνω πολλά πράγματα (ριάλιτι), κάποιοι θεώρησαν ότι έχασα το ενδιαφέρον μου για το μπάσκετ. Είμαι εδώ για να δείξω την αγάπη μου για το μπάσκετ και πουθενά δεν ήταν καλύτερα από τη Βασκονία.

Πρόκειται για μία πόλη με μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ. Εγώ προέρχομαι από πόλεις με μεγάλη παράδοση και θέλω να τη φέρω εδώ, παίζοντας στο παρκέ και βοηθώντας την ομάδα”.

Στη συνέχεια διαβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ότι αν δεν ήταν σίγουρος δεν θα βρισκόταν μέσα σε 48 ώρες στη Βιτόρια και ότι έχει μεγάλη υπομονή σχετικά με το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει…

“Έπαιξα με τον Πάου Γκασόλ στο Λος Άντζελες, με τον Κόμπι Μπράιαντ, υπό τις οδηγίες του Φιλ Τζάκσον, του Πατ Ράιλι. Έρχεται κάποια στιγμή στην ζωή που έχεις ανάγκη να απλοποιήσεις τα πράγματα. Ορισμένες φορές χάνεις την αίσθηση του ποιος είσαι… Η Βιτόρια είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις και να αναρωτηθώ ποιος πραγματικά είμαι”, σχολίασε ο Λαμάρ Όντομ και συμπλήρωσε:

“Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Η παράδοση της Βασκονίας και η συζήτηση με τον Σέρτζιο Σκαριόλο με έπεισε. Νωρίτερα είχα μιλήσει με τον Πάου Γκασόλ στο τηλέφωνο. Κατάλαβα ότι είχα μία καλή σχέση με τον Σκαριόλο. Είναι ένας από τους κυρίως λόγους που είμαι εδώ”.

Σε ερώτηση για την εμπλοκή του με τα τηλεοπτικά ριάλιτι, σχολίασε: “Δεν μπορείς να κρίνεις πάντα ένα άτομο από το τι βλέπεις στην τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι ένα πολύ ισχυρό μέσο. Πρέπει να κρίνεις ένα άτομο από το πως συμπεριφέρεται σε σένα. Οι παίκτες μέσα κι έξω από το γήπεδο είναι διαφορετικοί”.

Όσο για τους εθισμούς που του προσάπτουν, τους αρνήθηκε: “Δεν νομίζω ότι είναι αληθινοί. Είμαι καλός άνθρωπος, μεγάλωσα με εξαιρετικούς ανθρώπους. Να θαυμάζω και να σέβομαι τους ανθρώπους. Είναι πιθανόν κάποιοι άνθρωποι που δεν με ξέρουν να πιστεύουν ότι είμαι κακός άνθρωπος και να μην θέλουν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με μένα. Σας διαβεβαιώ όμως πως μπορώ να πάω για φαγητό με όλους σας”.

To Top