ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παρταλίδης: “Η συμφωνία Άρη-Midea από τις σημαντικότερες για όλο τον ελληνικό αθλητισμό”

Ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΚΑΕ Άρης, Άκης Παρταλίδης μίλησε στον FLASH 99.4 και στην εκπομπή «Αθλητικό Express» για τη μεγάλη χορηγική συμφωνία των κιτρινόμαυρων, αλλά και τις επόμενες δράσεις όσον αφορά το εμπορικό κομμάτι της ομάδας.

“Η διαφορά που υπάρχει φέτος στην όλη προσπάθεια είναι ότι φέτος όλες οι δυνάμεις του Άρη είναι συντεταγμένες προς την ίδια κατεύθυνση και γι αυτό επετεύχθη αυτή η μεγάλη συμφωνία” είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στο βαθμό δυσκολίας αυτής της προσπάθειας τόνισε: “Αυτοί οι μεγάλοι όμιλοι μετράνε πολύ τις κινήσεις τους και όσο πιο μεγάλο είναι το μπραντ τόσο πιο δύσκολο είναι να το φέρεις κοντά σου. Είναι από τις πιο σημαντικές συμφωνίες για τον ελληνικό αθλητισμό”.

Σχετικά με το λόγο για τον οποίο επελέγη ο Άρης ανέφερε: “Όταν επιλέγεται ένας χορηγός πρέπει να υπάρχει μια σύμπνοια στο κομμάτι των αξιών και των αρχών που πρεσβεύουν οι δύο εταιρείες. Και η αξιοπρέπεια και η αξιοπιστία του ομίλου Τουρνικιώτη έρχεται να κουμπώσει με τα ιδανικά και τις αρχές του Άρη”.

Για την προσπάθεια που γίνεται στον μπασκετικό Άρη τόνισε: “Προσπαθούμε να οργανώσουμε το τμήμα μάρκετινγκ του Συλλόγου. Θα δείτε πολλά πράγματα από δω και πέρα. Κοιτάμε να προβάλλουμε την εικόνα του Άρη όπως πρέπει, την εικόνα του Άρη όπως είναι και να κερδίσουμε κάθε εκατοστό που μας αναλογεί. Δεν θα χαρίσουμε τίποτα σε κανέναν, ειδικά στο κομμάτι της εμπορικότητας και την αναγνωρισιμότητας της ομάδας. Η ομάδα μας είναι με διαφορά από τις πιο εμπορικές και η πρώτη πιο λαοφιλής ομάδα στην ερώτηση ποια ομάδα θα ήθελες να παρακολουθήσεις.”

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

To Top