Παρόντες, απόντες και υπό δοκιμή παίκτες στην “πρώτη” του Άρη

Προπόνηση με 13 παίκτες έκανε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σήμερα στο Αλεξάνδρειο. Έξι παίκτες με συμβόλαιο και άλλοι επτά που δοκιμάζονται ή απλά προπονούνται συμμετείχαν στην “πρώτη” του Άρη. Απόντες ήταν πέντε παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα.

Στο Παλέ βρέθηκαν σήμερα ο Σωτήρης Καραποστόλου, ο Αντώνης Ασημακόπουλος, ο Τάσος Δήμας, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Σπύρος Μούρτος. Είναι όλοι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τον Άρη. Σε αυτούς προστίθεται και ο Κλιφ Κόλιμον, του οποίου το συμβόλαιο θα ενεργοποιηθεί μόλις αρθεί το απαγορευτικό της FIBA.

Από τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τον Άρη δεν ήταν παρόντες ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και ο Νταν Μαυραειδής.

Γίνεται προσπάθεια ο Βόσνιος γκαρντ να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ως τα τέλη της βδομάδας και αυτό θα εξαρτηθεί από την έκδοση βίζας. Ο Σαρικόπουλος έφυγε για την Αθήνα, θα επιστρέψει αύριο και από την Παρασκευή θα ξεκινήσει προπονήσεις. Για τον Βασιλειάδη αναζητείται ομάδα να δοθεί δανεικός. Ο Βεζένκοφ έχει πάρει άδεια μέχρι το τέλος της βδομάδας. Ο Νταν Μαυραειδής δεν θα συνεχίσει στους κίτρινους και θα λυθεί το συμβόλαιό του.

Υπό δοκιμή παίκτες που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση ήταν οι Τσακαλέρης, Μανούσος, Δεμερτζής, Μάρουσιτς, Ράπτης, Σαράφης και ο Νίκος Μποχωρίδης, μεγαλύτερος αδελφός του Λευτέρη.

 

To Top