ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παρόντες όλοι στην προετοιμασία του Άρη ενόψει Παναθηναϊκού

Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Με όλους τους παίκτες παρόντες, ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (07/02), με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό (15/02, 17:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Το απόγευμα αναχωρούν για το Ηράκλειο της Κρήτης οι Δημήτρης Φλιώνης και Στράτος Βουλγαρόπουλος, που θα πάρουν μέρος στον αυριανό (08/02) αγώνα των Rising Stars με τους All Time Stars, στο πλαίσιο της πρώτης μέρας των εκδηλώσεων του 24ου ΕΚΟ All Star Game. Μαζί τους θα είναι και ο φροντιστής της ομάδας, Γιάννης Νικητάκης.

Αύριο (08/02) θα μεταβούν στην κρητική πόλη ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος θα αγωνιστεί στο κυριακάτικο (09/02) All Star Game, με την ομάδα του Jonas Maciulis κόντρα σε αυτή του Νικ Καλάθη και ο Martynas Gecevicius με τον Ken Brown, που θα συμμετάσχουν την ίδια μέρα στους διαγωνισμούς τρίποντων και καρφωμάτων αντίστοιχα».

To Top