Παρόντος Μποχωρίδη η Εθνική απόψε κόντρα στη Γεωργία (20.30)

Η Εθνική ολοκληρώνει τις εντός έδρας υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου υποδεχόμενη τη Γεωργία (20.30) στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Μπορεί ο στόχος της πρόκρισης να έχει ήδη επιτευχθεί,  ωστόσο η Ελλάδα θέλει τη νίκη, ει δυνατόν και με μεγάλη διαφορά, για να αυξήσει τις πιθανότητές της να είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση για τα τελικά της Κίνας, που θα γίνει στις 15 Μαρτίου στην πόλη Σεντζέν. Για τον ίδιο λόγο πιθανώς να είναι χρήσιμη και η νίκη επί της Γερμανίας στη Βαμβέργη την προσεχή Κυριακή (19:00).

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ειδικά μετά και την ενσωμάτωση των Μπουρούση και Λαρεντζάκη την Τρίτη και την Τετάρτη αντίστοιχα. Πάντως ο τελευταίος, λόγω και της μεγάλης καταπόνησής του από τη συμμετοχή του στο Διηπειρωτικό στο Ρίο, έμεινε εκτός δωδεκάδας, όπως επίσης και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Η ελληνική δωδεκάδα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γιάννης Αθηναίου (Προβάνς), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πάτρας), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας Πάτρας), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Μαυροειδής (Κολοσσός Ρόδου), Γιάννης Μπουρούσης (Ζετζιάνγκ Γκουάνγκσα), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Χρήστος Σαλούστρος (Προμηθέας Πάτρας), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ).

Για τη Γεωργία, που έχει στον πάγκο της τον… δικό μας Ηλία Ζούρο και δεξί του χέρι τον Γιώργο Λιμνιάτη, υπάρχουν απλώς μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης. Χρειάζεται νίκες επί Ελλάδας και Εσθονίας και ταυτόχρονα να χάσει η Σερβία σήμερα στο Ταλίν και από το Ισραήλ στο Βελιγράδι την Κυριακή…

O Ρουμάνος Μάριους Τσιούλιν, ο Λευκορώσος Αντρέι Σαράπα και ο Ισπανός Λουίς Μιγκέλ Καστίγιο Λαρόκα θα είναι οι διαιτητές του αγώνα.

To Top