Παρών ο Άρης στο ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή της… κωλοτούμπας

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη στο ΑΣΕΑΔ μαζί με το νομικό εκπρόσωπο της ομάδας, Χρήστο Γρόλλιο, καθώς θα παραστούν στην προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά της απόφασης του ΕΣΑΚΕ για επανάληψη του αγώνα που ως γνωστόν (και με απόφαση ΑΣΕΑΔ) αδίκως διακόπηκε.

Οι κίτρινοι έχουν σαφέστατα έννομο συμφέρον για να είναι παρόντες στην διαδικασία της εκδίκασης και αν κρίνουν ότι είναι απαραίτητο θα ζητήσουν να παρέμβουν και να δώσουν εξηγήσεις.

Ο ΠΑΟΚ ζητάει να ακυρωθεί η απόφαση του ΕΣΑΚΕ για επανάληψη που πάρθηκε βάσει της απόφασης του ΑΣΕΑΔ να δικαιώσει τον Άρη για την άδικη διακοπή του αγώνα της 2ης αγωνιστικής στο Παλέ, με την αιτιολογία ότι μοναδικοί κριτές για την διακοπή ή όχι ενός αγώνα είναι οι διαιτητές.

Οι κίτρινοι θέλουν – και πρέπει – να είναι παρόντες για να παρακολουθήσουν την υπερασπιστική γραμμή του αντίπαλου και εφόσον χρειαστεί να κάνουν παρέμβαση.

Στόχος του ΕΣΑΚΕ και θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση είναι να εκδοθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να οριστεί το παιχνίδι και να μην εκκρεμεί… Είναι πάντως βέβαιο ότι πρώτα θα γίνει ο αγώνας του β’ γύρου (μέσα στον Γενάρη, εκτός κι αν πάει πιο πίσω λόγω των εκλογών) και μετά ο αγώνας στο Αλεξάνδρειο.

To Top