Παρών ο Καλογέρης, αποχώρησε ο Λιόλιος

Επέστρεψε στη δράση ο Καλογέρης, την ώρα που ο Λιόλιος αποχωρούσε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων.

Όπως αναφέρει το arisfc.gr: “Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Απόλλωνα Αρναίας (29/03, 16:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αρναίας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο Αλέξης Καλογέρης, όπως αναμένονταν, συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, θέτοντας έτσι με τη σειρά του εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Ο Νίκος Λιόλιος –για προληπτικούς λόγους- αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης, καθώς αισθάνθηκε τράβηγμα στον προσαγωγό.

Να σημειωθεί ότι μετά τον Δημήτρη Γκίνο, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (U-21) της Αλβανίας (θα επιστρέψει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη), από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε και ο Δημήτρης Σουνάς.

Να θυμίσουμε ότι ο 20χρονος διεθνής μέσος κλήθηκε στην εθνική ομάδα Ελπίδων (U-21) για τον φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κροατίας (η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα).

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

To Top