ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παρών ο Ντουάρτε στις ομαδικές προπονήσεις, πάντα ανοιχτό το θέμα (photo)

Παρών είναι ο Λερίν Ντουάρτε στις ομαδικές προπονήσεις του Άρη, όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, με αφορμή την σημερινή προπόνηση μετά από 76 μέρες στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως είχαμε σημειωθεί σε παλαιότερο ρεπορτάζ, ο Ολλανδός μέσος που αγωνιστικά δεν πρόσφερε το παραμικρό προσπάθησε τις τελευταίες μέρες να ρίξει γέφυρες επιστροφής στην δράση, με το τέλος της καραντίνας και την επιστροφή στην δράση.

Σημειώθηκε επίσης ότι έχοντας “καθίσει” πάνω στο παχυλό τριετές συμβόλαιο του και επί ένα χρόνο να δείχνει μόνο το αρνητικό του πρόσωπο, ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς να επιστρέψει στην ομάδα, μόνο που για μια ακόμη φορά τα εργομετρικά του δεν θύμιζαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή και ήταν επιεικώς απογοητευτικά.

Ο 29χρονος μέσος πέρασε κανονικά από εργομετρικά μετά την καραντίνα, επιστρέφοντας σε ακόμα χειρότερη κατάσταση όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και μάλιστα με νούμερα που παραπέμπουν σε αθλητή που έχει… αποσυρθεί από την δράση.

Είναι ένα ανοιχτό θέμα που απασχολεί τον Άρη, ο Ντουάρτε είναι παρών στις προπονήσεις, παραμένοντας προς το παρόν άγνωστό εάν και πότε θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για να φτάσουν σε συμφωνία όσον αφορά την λύση του συμβολαίου του ή τελικά αλλάξουν άρδην τα δεδομένα.

To Top