Παρών ο Φίνος στην 1η Ημερίδα της ΕΣΑΠ που ευχήθηκε να γίνει θεσμός

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην 1η Ημερίδα της ΕΣΑΠ με θέμα «Ο ρόλος της Volley League στο στρατηγικό σχεδιασμό του βόλεϊ και το μέλλον της αμειβόμενης πετοσφαίρισης» βρέθηκαν χθες ο Σπύρος Φίνος ως εκπρόσωπος του Άρη, αλλά και του προέδρου του ΣΕΠΠΕ, Κώστα Χαριτωνίδη μαζί του με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Δημήτρη Κουτσμανή. Η 1η αυτή Ημερίδα στέφθηκε με επιτυχία, αφού ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία προέδρων, όπως του κ. Μώραλη από τη Superleague.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Φίνος, όταν πήρε το λόγο στάθηκε στο ότι: «Δεν συνηθίζω να κάνω χαιρετισμό, ο δικός μου χαιρετισμός είναι καλημέρα στον κόσμο του βόλεϊ. Εδώ έχουμε την τιμή να έχουμε και ανθρώπους έξω από το άθλημα μας και αυτό είναι πολύ καλό σημάδι εξωστρέφειας. Ο σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών  εκπροσωπείται από τον κ. Χαριτωνιδη που με πολύ μεγάλη του λύπη δεν μπόρεσε να είναι εδώ. Μαζί με τα μέλη του που είναι 3.000 γνωρίζετε πως είναι ένα αναπόστασπο κομμάτι του αθλήματός μας. Είμαι μαζί σας σε αυτή την πρωτοβουλία, εύχομαι η Λίγκα να συνεχίσει να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες, μην μείνουμε στην 1η ημερίδα, να καθιερωθεί σαν θεσμός. Οι Έλληνες προπονητές δείχνουν δυναμική παρουσία σε ό,τι έχει σχέση με την πρόοδο του αθλήματος».

Επίσης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα και η ετήσια συγκέντρωση των προπονητών της Α1, όπου οι τεχνικοί των 12 ομάδων της Α1 έκαναν τον απολογισμό της φετινής χρονιάς και κατέθεσαν τις απόψεις τους για το τι χρειάζεται, ώστε το άθλημα να πάει μπροστά.

To Top