ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μονόδρομος η εξασφάλιση της αδειοδότησης!

Ημέρα κομβικής σημασίας για τον φετινό Άρη, η σημερινή, καθώς η εξασφάλιση της αδειοδότησης, κρίνεται άκρως επιβεβλημένη, προκειμένου να αποφευχθεί ένα… κάζο, άνευ προηγουμένου, που θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την προσπάθεια ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, από τη νέα σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρυθμίσει, όπως υποστηρίζουν στην Αλκμήνης, όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και μάλιστα στο έπακρο, σε Δημόσιο και παίκτες, ζητώντας από την επιτροπή να σταθεί στην ουσία και όχι τόσο στο γράμμα του νόμου. Όπως ακριβώς γίνεται σε κάθε τέτοια περίπτωση, όταν κρίνεται σε δεύτερο βαθμό.

Μάλιστα, το «παρών» στην εκδίκαση, πρόκειται να δώσει αυτή τη φορά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης, συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη, Σίμο Ορφανίδη.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας θα προσπαθήσει να πείσει την επιτροπή, πως στον Άρη γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια και παρά τα μηδαμινά έσοδα πλέον όλα είναι τακτοποιημένα, παρότι υπήρχε κάποια λάθη στον φάκελο που κατατέθηκε.

Η απόφαση της επιτροπής θα καθορίσει άμεσα τις επόμενες κινήσεις. Εφόσον όλα πάνε καλά τότε οι “κιτρινόμαυροι” θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.

To Top