ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παρών στην “πρώτη” της Λας Πάλμας ο Ματέο όσο δεν υπάρχει εξέλιξη…

Στον… αέρα το μέλλον του Ματέο Γκαρσία σύμφωνα με τους Ισπανούς, καθώς παρά τα όσα έλεγε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, ο Αργεντινός δεν έχει πωληθεί. 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η ιστοσελίδα zonaamarilla.es φιλοξενεί σχετικό ρεπορτάζ, αλλά και δηλώσεις του εκπροσώπου του παίκτη Ντε Μπαρτόλο που γνωστοποιεί πως στις 8 Ιουλίου ο Ματέο Γκαρσία θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της Λας Πάλμας, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν νέα για την μεταγραφή του.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα: “Πολλά έχουν ειπωθεί περί πώλησης του Ματέο Γκαρσία στην Ελλάδα. Η επιθυμία παραμένει στα 3 εκ. ευρώ, αλλά ο χρόνος περνά και καμία πρόταση δεν έρχεται με αυτό το ποσό. Η πολύ καλή χρονιά του με τον Άρη έφερε το ενδιαφέρον, αλλά η αλήθεια είναι πως κανείς εκπρόσωπός του δεν μπόρεσε να φέρει μία πρόταση όπως την θέλει η Λας Πάλμας για να αποχωρήσει ο παίκτης.

Ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ένας από τους εκπροσώπους του παίκτη, μετέφερε πως… “δεν υπάρχουν νέα για τον Ματέο”. Όσο για την προετοιμασία, μας είπε… “όσο δεν υπάρχουν νέα, 8 Ιουλίου θα είναι κανονικά στην έναρξη προετοιμασίας της Λας Πάλμας”.

To Top