ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πασάς: “Να τους πνίγουμε όλους! Δεν χαλαρώνουμε, κάθε ματς σαν τελευταίο”

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Γιάννης Πασάς μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για την πορεία της ομάδας και την δική του αγωνιστική παρουσία. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Το σημαντικό πάνω από όλα είναι να βοηθάμε την ομάδα.

Για τα γκολ που σημείωσε και την φετινή χρονιά του στον αγωνιστικό χώρο:

Όπως φαίνεται κάνω μια καλή χρονιά, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται, να μην επαναπαυόμαστε, είμαστε καλά αλλά ποτέ δεν είναι αρκετό.

Ένα σχόλιο για τον αγώνα με την Καρδίτσα:

Εγώ όπως το έβλεπα ήμασταν αρκετά καλά, δεν διακινδυνεύσαμε, είχαμε ένα θέμα εκεί με το γκολ, αλλά το σημαντικό είναι ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και ήμασταν πιεστικοί από τα πρώτα λεπτά.

Ευστοχήσαμε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και μετά το γκολ, γίνανε πιο εύκολα τα πράγματα.

Για την διαιτησία:

Μας απασχολεί, αλλά σαν ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, έχουμε αδικηθεί σε κάποια παιχνίδια, αλλά  δεν είναι δικό μας θέμα.

Για το αν ο Άρης είναι δίκαια στην πρώτη θέση:

Δίκαια ήμαστε πρώτοι, έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια, έχουμε την καλύτερη άμυνα στην έδρα μας, είμαστε πάντα πολύ δυνατοί και δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίπαλος που μπορεί να μας κοντράρει, δείξαμε ότι είμαστε πολύ δυνατή σαν ομάδα.

Υπάρχουν καλές ομάδες όπως ο ΟΦΗ η Παναχαϊκή, και καμία έδρα δεν είναι εύκολη, σε όλα τα παιχνίδια παλέψαμε πάρα πολύ, αλλά θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα.

Ένα σχόλιο για την ομάδα:

Να μπαίνουμε με πάθος σε κάθε παιχνίδι, να τους πνίγουμε όλους και μέσα από την πίεση, φάση με την φάση, έρχεται και το γκολ, είναι η κατηγορία τέτοια που πρέπει να έχεις αυτά τα στοιχεία.

Τι πρέπει να διορθωθεί στην ομάδα:

Να τελειώνουν πιο εύκολα τα παιχνίδι, η ομάδα δείχνει πολύ καλά στοιχεία και στις επιθέσεις και στην άμυνα, αλλά είναι η λεπτομέρεια στο σκοράρισμα, να μπαίνει γρήγορα το γκολ.

Για το ότι η ομάδα βρίσκεται στο συν 8 από τον τρίτο και πόσο μεγάλη ψυχολογική ώθηση έχει η ομάδα πλέον με την βαθμολογία:

Δεν το βλέπω έτσι και δεν κοιτάμε την βαθμολογία, κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και όχι χαλαρά, σαν να είναι το τελευταίο. Σημασία έχει ότι παλεύουμε μέχρι το τέλος κάθε παιχνίδι.

Για τον κόσμο του Άρη:

Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και εγώ δεν το έχω ξανά δει αυτό το πράγμα, χαίρομαι που είναι στο γήπεδο και μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι, είναι μεγάλος ο λαός του Άρη.

Για το αν δικαιώθηκε που ήρθε στον Άρη:

Ναι έχω δικαιωθεί, ήξερα ότι έρχομαι  σε μια τεράστια ομάδα και ότι θα βοηθηθώ και εγώ και θα βοηθήσω  την ομάδα.

Ένα σχόλιο για τον Μπαστακό και τον Χαντί:  

Σίγουρα θα βοηθήσουνε, είναι πολύ καλοί παίκτες, θέλουν τον χρόνο τους και είναι φυσιολογικό, αλλά και τα 3 παιχνίδια που παίξαμε, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Ποια είναι η θέση που αποδίδει καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο:

Έχω μπερδευτεί λίγο, ίσως στα άκρα, αλλά ο κόουτς το αποφασίζει αυτό, αλλά είτε μέσα, είτε στον άξονα, όπου χρειαστεί παίζω.

To Top