ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πασάς: «Θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Πρώτο δείγμα… θετικό, για τον Άρη που «χτίζει» ο Δημήτρης Σπανός, με έναν εκ των πρωταγωνιστών της τελευταίας φιλικής αναμέτρησης, με το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Βέροια, Γιάννη Πασά, να τοποθετείται στον «Αren FM», αναφορικά με την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία, αλλά και τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του «νέου Άρη».

 

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο 26χρονος εξτρέμ, στάθηκε στην βελτίωση που έχει δείξει η ομάδα στα τελευταία φιλικά, δηλώνοντας σίγουρος ότι αυτή θα συνεχιστεί και θα αποτυπωθεί στο γήπεδο, το επόμενο διάστημα:

«Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε και το γνωρίζουμε όλοι στην ομάδα. Γι αυτό προσπαθούμε καθημερινά. Σίγουρα θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά. Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Με τον καιρό θα βρούμε τα πατήματά ματς».

Πως νιώθεις με την φετινή προσπάθεια που γίνεται στον Άρη;

«Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία. Έχω έρθει σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Γίνεται σωστή δουλειά, με τους κατάλληλους ανθρώπους. Θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Τι διαφορετικό βλέπεις να έχει η φετινή ομάδα από την περσινή;

«Χτίζουμε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή. Έχουμε μαζί μας και τον κόσμο, κάτι πολύ θετικό. Το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε ένα καλό κλίμα και καλά αποδυτήρια».

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την συνεργασία σου με τον Δημήτρη Σπανό;

«Είναι η πρώτη φορά που έχω ως προπονητή τον κ. Σπανό και μέχρι στιγμής όλα οδεύουν πολύ καλά και ενθαρρυντικά».

Ο δικός σου προσωπικός στόχος ποιος είναι;

«Να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα, ώστε να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Εύχομαι να βάλω περισσότερα γκολ από την προηγούμενη σεζόν».

To Top