ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πασάς: “Μην χάσει κανείς φιλικό με την Μπόκα!”

Αποφασισμένος να κάνει την διαφορά και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να δικαιώσει όσους του έδωσαν την ευκαιρία το καλοκαίρι να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Ο Γιάννης Πασάς έχει ξεχωρίσει με τη σταθερότητα και τη μαχητικότητά του και αποδεικνύει γιατί ο Δημήτρης Σπανός τον εμπιστεύεται με… κλειστά μάτια.

Ο 27χρονος εξτρέμ από το Αγρίνιο, μίλησε στην «Arena Press», τόσο για το πολύ σημαντικό «διπλό» στα Τρίκαλα την περασμένη Κυριακή, όσο και για το αυριανό σπουδαίο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς.

Εκτός των τριών βαθμών, ποιο είναι το σημαντικότερο κέρδος του Άρη από τη νίκη στα Τρίκαλα;

«Μας ανέβασε ψυχολογικά. Θα μας δώσει την ώθηση που θέλαμε εξ΄αρχής. Ήταν ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Όλες οι ομάδες θέλουν το κάτι παραπάνω όταν βρίσκονται αντίπαλες του Άρη. Αυτό πρέπει να προσέξουμε από την πλευρά μας. Είχαμε από το 60΄-65΄και μετά το καθαρό μυαλό για να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και να πετύχουμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Η ικανότητα και η αποτελεσματικότητα του Μπάμπη (σ.σ. Παυλίδη) μας χάρισε τη νίκη, έστω και στο φινάλε».

Νιώθεις πως έχεις προσαρμοστεί πλήρως στο νέο ρόλο που σου έχει δώσει ο Δημήτρης Σπανός; Να παίζεις δηλαδή, στο πλευρό του φορ;

«Γενικότερα έχω μάθει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, όπου κι αν αγωνίζομαι. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου κι αν κρίνει ο προπονητής μου πως πρέπει να το κάνω σε αυτή τη θέση, είναι υποχρέωσή μου να το πετύχω. Νιώθω πολύ καλά, αυτό έχει σημασία…». Θεωρείς πως η ομάδα χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να δείξει τον καλύτερό της εαυτό; «Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρούμε τον ρυθμό που θέλουμε. Σίγουρα θα κάνουμε και άσχημα παιχνίδια, όπως αυτό στα Τρίκαλα, αλλά είναι σημαντικό να παίρνουμε τη νίκη. Αυτό αρμόζει στον σύλλογο και αυτός θα πρέπει να είναι και ο δικός μας στόχος. Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα και δεν γίνεται σε όλα τα ματς να είμαστε τέλειοι».

«ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!»

Αδιαμφισβήτητα, άπαντες στον Άρη πλέον, σκέφτονται τις εμπειρίες που πρόκειται να αποκομίσουν από το αυριανό φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς, με τον Γιάννη Πασά, να στέλνει το δικό του μήνυμα: «Πρόκειται για ένα ματς το οποίο για όλους μας στην ομάδα θα είναι μία εμπειρία ζωής. Ζητώ από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο μαζικά να χαρούμε όλοι μαζί. Να μην το χάσει κανείς! Θα είναι μία γιορτή και μία ευκαιρία για εμάς να ζήσουμε για πρώτη φορά, όσα βλέπαμε στο παρελθόν σε αυτή την ομάδα από την τηλεόραση ή από το ίντερνετ. Θέλουμε να του προσφέρουμε χαρά και μακάρι φέτος να πετύχουμε αυτό που αρμόζει στον σύλλογο, να επιστρέψει στη φυσική του θέση. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον κόσμο της ομάδας, που έχει υποστεί πολλά».

To Top