Πασαλάκια στις λεωφορειολωρίδες Παπαναστασίου και Λ.Στρατού

Εμπόδια από αυτοκίνητα στην ελεύθερη διέλευση των λεωφορείων, ελιγμοί στους δρόμους από τους οδηγούς του ΟΑΣΘ και εκνευρισμός στους επιβάτες, λόγω των σημαντικών καθυστερήσεων.

Η εικόνα αυτή επαναλαμβάνεται καθημερινά τόσο στις λεωφορειολωρίδες, όσο και σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Voria.gr αρκετά λεωφορεία του ΟΑΣΘ εγκλωβίζονται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας ασυνείδητων οδηγών που παρκάρουν παράνομα τα αυτοκίνητα τους.

Την ίδια στιγμή, λεωφορειολωρίδες, ουσιαστικά, έχουν καταργηθεί καθώς έχουν μετατραπεί σε πάρκινγκ και η κατάληψή τους από οχήματα είναι συνεχόμενη. Πρόκειται για τους λεωφορειόδρομους που βρίσκονται στις οδούς Παπαναστασίου, Λεωφ. Στρατού και στην Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καλαμαριά.

«Είναι οι λεωφορειολωρίδες με τα μεγαλύτερα προβλήματα. Στην Παπαναστασίου – Στρατού, ουσιαστικά την έχουμε χάσει, είναι σαν να έχει καταργηθεί καθώς έχει γίνει πάρκινγκ. Πολλά παρκαρισμένα είναι και στον λεωφορειόδρομο της Καλαμαριάς», υπογράμμισε στη Voria.gr η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κίνησης του ΟΑΣΘ, Κατερίνα Σίσκου, σημειώνοντας πως οι λεωφορειόδρομοι που λειτουργούν – με λιγοστά προβλήματα – είναι αυτοί στην οδό Αγγελάκη, στη Βασ. Όλγας και στην Τσιμισκή.

 

To Top