Πασαλίδης: «Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, πάνω από τις νίκες είναι η υγεία των αθλητών»

Την μεταμέλειά του για το σκληρό μαρκάρισμα στον Γκιγέρμε που απέφερε και τον τραυματισμό του στην κνήμη, εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αυτή τη φορά, μετά από το χθεσινό του ποστάρισμα στο instagram, ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης τοποθετήθηκε και μέσω δήλωσής τους στον ΠΣΑΠ λέγοντας πως θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να διορθώσει το λάθος του, ενώ υποστήριξε πως σημαντικότερο όλων είναι η υγεία των αθλητών.

«Μέσω του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, όπου τόσο εγώ όσο και ο Γκιλιέρμε ντος Σάντος Τόρες είμαστε μέλη του, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να του ζητήσω συγνώμη. Να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Γνωρίζω πως δεν είναι δικαιολογία ότι οι σφυγμοί ήταν υψηλοί, καθώς και μέσα από την μεγάλη πίεση ενός αγώνα ο αθλητής πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να υπάρχει πάντα η προτεραιότητα της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Πάνω από τις νίκες είναι η υγεία όλων των αθλητών», ανέφερε η δήλωσή του.

To Top