Πασιαλής: “Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στις νίκες”

Καλές οι εμφανίσεις με Πανθηναϊκό και Ολυμπιακό, σημαντικοί οι βαθμοί που πήρε ο Άρης σε αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά πλέον είναι η ώρα των βαθμών, η ώρα για τη νίκη. Αυτό υπογράμμισε ο Νίκος Πασιαλής με την γραπτή του δήλωση για τον αυριανό αγώνα με τη Βέροια στο επίσημο σάιτ του Άρη.

Ο τεχνικός των κίτρινων υπογράμμισε πως “έφτασε η ώρα για να επιστρέψουμε στις νίκες, ούτως ώστε να εξαργυρώσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάναμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο μας. Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Στοιχεία που μας κάνουν αισιόδοξους για την επίτευξη του στόχου μας. Θέλουμε να κερδίσουμε για να αρχίσουμε να καλύπτουμε το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία”.

Για τον αγώνα υπογράμμισε ότι “δεν θα είναι εύκολος. Η Βέροια, όπως έχει δείξει μέχρι τώρα, είναι σκληρό καρύδι και παλεύει όλα τα ματς. Για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα πρέπει να έχουμε αγωνιστική πειθαρχία, καθαρό μυαλό στο παιχνίδι μας και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να επιβάλλει τον ρυθμό του.Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά”.

 

To Top