Πασιαλής: “Αντλούμε δύναμη μέσα από τα προβλήματα”

Ο Άρης κατεβαίνει “μισός” στη Λιβαδειά, με πολύ σημαντικές απουσίες παικτών, χωρίς ξένους, όμως σύμφωνα με το Νίκο Πασιαλή, μέσα από αυτά τα προβλήματα αντλείται από όλους δύναμη για να κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός του Άρη στην γραπτή του δήλωση στο σάιτ της ομάδας τόνισε πως “το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έρχεται σε μια περίοδο που η ομάδα μας βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ενώ μετά τα τελευταία αποτελέσματα το ηθικό των ποδοσφαιριστών είναι ανεβασμένο. Βέβαια γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα έχει ο αγώνας, καθώς και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από απουσίες παικτών, μέσα από τα οποία, όμως, παίρνουμε δύναμη”.

Πρόσθεσε ότι “το ματς με τον Λεβαδειακό θέλει μεγάλη προσοχή. Ο αντίπαλός μας, που έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, θέλει τους βαθμούς για δικούς του λόγους. Είναι μια ομάδα που παρουσιάζεται δυνατή στην έδρα της και έχει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της” και κατέληξε: “Από την πλευρά μας αισιοδοξούμε ότι θα δώσουμε συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις και θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο του Άρη, που θα ταξιδεύσει στην Λιβαδειά για να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε”.

 

To Top