Πασιαλής: “Οι τρεις μεταγραφές θα αλλάξουν πολλά στον Άρη”

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Νίκος Πασιαλής αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση του Άρη με Τάτο, Ζαραδούκα και Διαμαντάκο, στον αντικαταστάτη του, Λούκας Αλκαράθ, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος για τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Άρη: «Το είχα ξαναπεί πως ο Άρης θα χρειαστεί μια ενίσχυση το Γενάρη. Η καλύτερη μεταγραφή είναι του Τάτου που μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι του Άρη. Ο Διαμαντάκος είναι φέρελπις και μπορεί να βοηθήσει. Ο Ζαραδούκας είναι σε μια θέση μπακ στην οποία ο Άρης έχει πρόβλημα. Ο Τάτος είναι ο παίκτης στον οποίο μπορεί να βασιστεί επάνω του ο Άρης και θα βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι».

Για την προσπάθεια του Άρη να σωθεί: «Ανάσα δεν μπορείς να πάρεις. Ο Άρης μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα πιστεύω πως θα παλεύει να σωθεί. Αφού δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να κάνει ένα 2 στα 2 και να πάρει 6 βαθμούς, πιστεύω πως δε θα καταφέρει να ησυχάσει μέχρι το τέλος».

Για τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με τον Άρη:
«Η Βέροια έχει καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα. Όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Ο ΟΦΗ έκανε 2 στα 2 και ξέφυγε. Αν κάνει μια ομάδα ένα 2 στα 2 ξεφεύγει. Ο Άρης δεν το έκανε μέχρι στιγμής και κινδυνεύει».

Για το αν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από όταν έφυγε από τον Άρη και για τον αντικαταστάτη του, Λούκας Αλκαράθ:
«Δεν πιστεύω πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Είναι οι ίδιοι παίκτες, η ίδια ομάδα, απλά κάποιοι φορμαρίζονται και ντεφορμαρίζονται. Ο προπονητής του Άρη δεν είναι μάγος. Ο Αλκαράθ προσπάθησε αλλά πιστεύω πως δεν έδωσε αυτό που ήθελε να δώσει. Δε νομίζω πως έχει αλλάξει σημαντικά το παιχνίδι του Άρη όμως δεν έχει αυτός την ευθύνη. Το βάρος πέφτει στο υλικό που έχει ο Άρης. Όταν δεν έχεις ποικιλία και έχεις μικρούς σε ηλικία παίκτες που έπεσαν απότομα στα βαθιά είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο χρόνος πιέζει και ο Άρης πρέπει να παει με τους παίκτες που έχει. Οι μεταγραφές είναι πολύ καλές και θα βοηθήσουν».

Για το αν χρειάζεται κάποια άλλη ενίσχυση ο Άρης:
«Αν μπορέσει, πρέπει να πάρει κάποιον πλάγιο παίκτη ή έναν αμυντικό ακόμα. Όταν δεν παίζει ο Πουλίδο υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να υπάρχει άξιος αντικαταστατής του».

To Top