Πασιαλής: “Ο Άρης έχει γυρίσει σελίδα και κοιτάζει μπροστά”

Νέο πρόσωπο θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ο Άρης στο ΟΑΚΑ, σαφώς πιο βελτιωμένο σε σχέση με την μέχρι τώρα απόδοση της ομάδας. Αυτό επεσήμανε στην γραπτή του δήλωση για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Πασιαλής.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της πρώτης ομάδας υπογράμμισε αρχικά πως “ξέρουμε τις δυσκολίες που έχει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και πόσο σημαντική θα είναι για την ομάδα μας, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, η κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος. Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου μας. Το θέλουμε πολύ, το θέλει και ο κόσμος του Άρη, που πικράθηκε από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με τον Πλατανιά” και πρόσθεσε: “Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην ομάδα και παράλληλα να τονώσουμε το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Πιστεύω ότι αυτές τις δύο εβδομάδες περίπου δουλέψαμε καλά”.

Καταλήγοντας ο έμπειρος προπονητής είπε ότι “ο Άρης έχει γυρίσει πλέον σελίδα και κοιτάζει μπροστά. Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι και να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο”.

 

To Top