Πασιαλής: “Παλεύουμε για την παραμονή”

Ασυναίσθητα οι παίκτες του γύρισαν πίσω στο δεύτερο ημίχρονο και δεν πίεσαν ψηλά τον Ατρόμητο. Αυτό ισχυρίστηκε ο Νίκος Πασιαλής στη συνέντευξη Τύπου, δικαιολογώντας αυτή την ενέργεια των παικτών του από το άγχος για να παρθούν οι τρεις βαθμοί της νίκης, ενώ παραδέχτηκε πως πλέον οι κίτρινοι παίζουν για την παραμονή τους.

Ο Πασιαλής τόνισε πως “ξέραμε ότι είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μπήκαμε καλά στο γήπεδο, ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δυνάμεις, πάθος, προηγήθηκαμε, τρέξαμε. Στο δεύτερο μέρος παρά τις οδηγίες για να πιέσουν ψηλά οι παίκτες τον Ατρόμητο, στο μισό γήπεδο, το άγχος των βαθμών και η βαθμολογική θέση τους οδήγησε ασυναίσθητα να γυρίσουν πίσω. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο 89′ από στημένη φάση, για την οποία με ενημέρωσαν ότι υπάρχει και χέρι και φάουλ. Δυστυχώς αντί να πανηγυρίσουμε για τους τρεις βαθμούς, πήραμε έναν βαθμό και πλέον η συνέχεια είναι πιο δύσκολη. Υπάρχουν ακόμα παιχνίδια. Δεν χάθηκε τίποτα, ειδικά αν η ομάδα παίζει με το ίδιο πάθος, όσο κι αν κάποιοι το θέλουν, δεν θα κινδυνέψει”.

Για την παρουσία του νέου προπονητή είπε πως “ίσως να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο, χωρίς να έχουμε εμείς παράπονο στο διάστημα που δουλεύουμε με τα παιδιά. Υπάρχουν δύο ματς για το τέλος του πρώτου γύρου και πρέπει να πάρει βαθμούς η ομάδα, να κλείσει στους 14-15 βαθμούς. Παλεύουμε για την παραμονή, για να μην κινδυνέψουμε”.

Για την διαιτησία είπε πως “είναι παλιό το φαινόμενο. Ο Άρης εδώ και πολλά χρόνια δεν περιμένει βοήθεια από τη διαιτησία, πρέπει να παίζουμε παραπάνω για να κερδίζουμε και τους διαιτητές”.

 

To Top