Πασιαλής: “Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τύχη”

Ο Άρης δεν άλλαξε τυχαία την απόδοσή του στα τελευταία δύο παιχνίδια, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Αυτό υπογράμμισε ο Νίκος Πασιαλής στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως είναι ευχαριστημένοι όλοι στην ομάδα για την απόδοση και την εικόνα των φιλάθλων στις κερκίδες.

Ο Νίκος Πασιαλής τόνισε αρχικά πως “δυστυχώς για δεύτερο σερί ματς δεν γευτήκαμε τη χαρά της νίκης. Μας μένει η πίκρα της ισοπαλίας, αλλά μετράει και η καλή μας εμφάνιση. Παίξαμε δύο αγωνιστικές με τις δύο κατά τεκμήριων καλύτερες ομάδες. Είχαμε σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού έλλειψη ρυθμού. Μας στοίχισε αυτό και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και μας ισοφάρισε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και από την εικόνα των φιλάθλων μας”.

Για την δική του παρουσία και του Δημήτρη Μπουγιουκλή τόνισε πως “ερχόμενοι στην ομάδα θέλαμε να διαφοροποιήσουμε τη νοοτροπία και την αυτοπεποίθησή της. Ήταν πλασματική η εικόνα και η θέση της πριν”,

ενώ για την παρουσία τριών μέσων είπε: “Παίζουμε με τρεις χαφ που μπορούν να κρατήσουν μπάλα και να την κυκλοφορήσουν. Πιστεύω ότι στα επόμενα ματς να είμαστε πιο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί. Μας ικανοποιούν οι καλές εμφανίσεις. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τύχη. Τα αποτελέσματα θα έρθουν με φυσιολογικό τρόπο μέσα από τη βελτίωσή μας”.

 

To Top