Πασιαλής στο PRESSARIS: «Υπάρχει φως στο τούνελ, αν φοβόμασταν δεν θα ήμασταν εδώ»!

Ο Νίκος Πασιαλής έχει μάθει στα δύσκολα, όλα αυτά τα χρόνια στον Άρη. Για μια ακόμη φορά κλήθηκε σε μια «επικίνδυνη αποστολή» αναλαμβάνοντας με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή την πρώτη ομάδα σε αυτήν την μεταβατική περίοδο. Αν και η επιλογή των δυο δείχνει να κερδίζει έδαφος σε ότι αφορά τον πάγκο των κίτρινων.

Ο προπονητής της ομάδας Κ20 του Άρη έδωσε το στίγμα του μιλώντας στο PRESSARIS. Φυσικά παραδέχθηκε ότι: «Η φετινή χρονιά είναι από τις πιο δύσκολες στην ιστορία του Άρη, δεν μπορούμε να το κρύψουμε» ενώ εξήγησε γιατί είπαν το «ναι» μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του: «Εμείς δεχτήκαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας, γνωρίζουμε τα πάντα για την ομάδα και πιστεύουμε ότι υπάρχει φως στο τούνελ».

Οι στόχοι σας ποιοι είναι;

«Ελπίζω να πάρουμε το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι θα πετύχουμε».

Τι τους είπατε στα αποδυτήρια;

«Το πιο απλό: είναι η δική σας ευκαιρία για να πετύχετε. Μπορείτε να το κάνετε γιατί γνωρίζουμε τις δυνατότητες σας. Το γήπεδο είναι ο καθρέπτης».

Υπηρεσιακοί ή μόνιμοι στον πάγκο;

«Για μένα μεσοβέζικες λύσεις δεν υπάρχουν. Προσωπικά ενεργώ σαν να είμαι κανονικός προπονητής του Άρη. Από κει και πέρα αν θέλει η διοίκηση να αλλάξει κάτι, τότε ας το κάνει. Εγώ μέχρι τότε θα λειτουργώ σαν κανονικός προπονητής της ομάδας».

Ξέρετε ότι έρχονται τα δύσκολα… Σας φοβίζει;

«Μιλάτε για τους αγώνες Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Η απάντηση είναι άμεση: όχι δεν μας φοβίζουν, ούτε οι αγώνες, ούτε οι ευθύνες. Πρόκειται για δύο παιχνίδια που κάποτε θα τα παίζαμε έτσι κι αλλιώς. Δε φοβόμαστε τίποτα θα κοιτάξουμε τους αντιπάλους μας στα μάτια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Αν φοβόμασταν δεν θα ήμασταν εδώ. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ποιος είναι ο Άρης, ποια είναι η φιλοσοφία του να παλεύει όλα τα παιχνίδια».

Για τον παλιό σας συμπαίκτη και σημερινό συνεργάτη τον Δημήτρη Μπουγιουκλή, τι έχετε να πείτε;

«Ο Δημήτρης δεν είναι περαστικός από τον Άρη. Είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Ασχολείται όλη μέρα με το ποδόσφαιρο και είναι ο καταλληλότερος συνεργάτης που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Να ξέρετε κάτι. Έχουμε όρεξη να φτιάξουμε την ομάδα, να την ηρεμήσουμε και πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ευθύνες που πέφτουν πάνω μας».

To Top