ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πασκουάλ: “Είναι καλή ομάδα ο Άρης, αλλά τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι”

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, αλλά και την χαρά που έδωσε η ομάδα του στους φιλάθλους της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι από την αρχή. Παίξαμε ως ομάδα σε άμυνα κι επίθεση. Παλέψαμε για κάθε ριμπάουντ και για κάθε διεκδικούμενη μπάλα. Κρατήσαμε το πλάνο μας ως το τέλος και για αυτό νικήσαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί θα παίξουμε στον πρώτο τελικό για την φετινή σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι για τους φιλάθλους. Παίξαμε καλά και θα παίξουμε έναν τελικό απέναντι στον Αρη. Είναι καλή ομάδα, αλλά τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ρωτήθηκε επίσης για το τι άλλαξε η ομάδα του σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Euroleague: «Είναι δύσκολο να τα αναλύσουμε σε μία συνέντευξη Τύπου. Αλλάξαμε πολλά. Στο ματς της Euroleagueπαίξαμε καλά στο “πέντε εναντίον πέντε”, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην τρανζίσιον άμυνα. Σήμερα είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Θα δούμε τις αλλαγές που θα κάνουμε στα άλλα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

To Top