ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πασούτιν: “Να περιορίσουμε τους Αμερικανούς του Άρη, περιμένουμε καυτή ατμόσφαιρα”

Να περιορίσει τους πολύ καλούς Αμερικανούς παίκτες του Άρη θέλει ο τεχνικός της Ούνιξ, Εβγκένι Πασούτιν από τους παίκτες του αύριο, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει για ακόμα μια φορά το εγκώμιο των οπαδών του Άρη.

Για το αυριανό παιχνίδι: “Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με καλούς παίκτες όπως οι Αμερικανοί Χάγκινς, Γουάιτ, Μακ Νιλ και Γουότερς. Έχουμε να παίξουμε και σε μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα, όπως αυτή που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη, εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο αμυντικό κομμάτι και να κλείσουμε τα ατού του Άρη. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή αλλά θέλουμε να φάγουμε νικητές και θα προσπαθήσουμε για αυτό”.

Για το αν συμφωνεί πως η Ούνιξ παίζει καλύτερα απ’ ότι πριν ένα μήνα: “Ναι, συμφωνώ παίζουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αυτό που αποτελεί στόχος μας είναι να παίξουμε όπως στα τελευταία ματς, να παίξουμε δηλαδή δυνατή άμυνα, σκληρή σε αθλητικά πλαίσια γιατί αυτό κάναμε στα τελευταία ματς και έχουμε βελτιώσει την απόδοση και αυτό που θέλω να συμπληρώσω σε σχέση με την πρώτη ερώτηση είναι ότι ο Άρης εκτός από τους Αμερικανούς παίκτες έχει και πολύ καλούς Έλληνες όπως ο Πελεκάνος και ο Ζάρας τους οποίους πρέπει να περιορίσουμε”.

To Top