ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασσαλής: «Έχω εμπιστοσύνη στον Αναστόπουλο»

Ο βετεράνος άσος του Άρη και νυν πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, Πέτρος Πασσαλής, μίλησε για την φετινή ομάδα των “κίτρινων”.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για το αν είναι προβληματικός ο Άρης: «Θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη η προσαρμογή, αλλά ας τους δώσουμε χρονικό περιθώριο να προσαρμοστούν. Εφόσον βρισκόμαστε στην 9η αγωνιστική θα έπρεπε να είχαν αντιληφθεί οι παίκτες τι ακριβώς θέλει η κατηγορία. Στο πρόσφατο παιχνίδι ένας ανασταλτικός παράγοντας ήταν οι καιρικές συνθήκες και ο αγωνιστικός χώρος. Ακόμη ένα πρόβλημα ήταν η κακή διαχείριση του σκορ. Ο Άρης δέχτηκε τέρμα σε μια φάση με την αμυντική λειτουργία της ομάδας να είναι κακή, δεν μπορεί να δέχεσαι γκολ με τόση ευκολία. Άρα μιλάμε για πρόβλημα στη διαχείριση του αποτελέσματος. Πρέπει να δείξουν ότι έχουν την ποιότητα να πάρουν κάποια παιχνίδια».

Για το εάν αυξάνεται η πιθανότητα να μην πετύχει τέρμα αφού σκοράρει περισσότερο στο β΄ημίχρονο: «Σίγουρα τις αυξάνει. Η αμυντική λειτουργία προξενεί εντύπωση γιατί ο Αναστόπουλος δίνει βαρύτητα εκεί αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα βρει τι φταίει, κάτι που έκανε όταν ήρθε.  Έχω εμπιστοσύνη στον Αναστόπουλο για να βρει τι φταίει και να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πρέπει».

Για το αν το αμυντικό πρόβλημα και επιθετικό είναι το ίδιο: «Η διαφορά είναι ότι το επιθετικό μπορεί να λυθεί με κάποια πράγματα, όπως κάποια τελειώματα. Η αμυντική λειτουργία διδάσκεται και ο προπονητής μπορεί να δείξει πώς θέλει να στέκονται οι ποδοσφαιριστές του».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση: «Αν έρθουν ποδοσφαιριστές πρέπει κάποιος να φύγει. Θα πρέπει το ρόστερ να είναι συγκεκριμένο. Δεν μπορείς να γεμίσεις μια ομάδα με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση».

 

To Top