Πασσαλής: «Γιατί δεν είναι ενδεδειγμένη λύση γι’ αυτόν τον Άρη, ο Κούπερ»

Την άποψή του για τα «εφόδια» που πρέπει να έχει αυτή τη στιγμή ο νέος προπονητής που θα αναλάβει τις τύχες του Άρη εξέφρασε , ο Πέτρος Πασσαλής. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis»:
«Καταρχήν, ο Χατζηνικολάου δεν αποτελούσε το μεγάλο πρόβλημα του Άρη, πλήρωσε όμως το μάρμαρο της άσχημης εκκίνησης. Κάποιος έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη. Αυτό που προέχει είναι να στηθεί σωστά η επόμενη μέρα.

Βασική προϋπόθεση είναι να βρεθεί ένας προπονητής που θα μπορεί να αξιοποιήσει το συγκεκριμένο ρόστερ. Ο Κούπερ ναι μεν είναι τεράστιο όνομα, αλλά δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση τη στιγμή αυτή.

Ο Άρης θέλει έναν προπονητή που θα μπορέσει να διαχειριστεί σωστά τους παίκτες, να δουλέψει στην ψυχολογία τους και να είναι γνώστης της κατηγορίας και των ιδιαιτεροτήτων του συλλόγου. Ο Κούπερ έχει να παρακολουθήσει τον Άρη από την ημέρα που έφυγε. Τότε είχε καλύτερο ρόστερ και άλλους στόχους.

Ας δούμε κατάματα την πραγματικότητα.
Όποιος αναλάβει πρέπει να γνωρίζει να διαχειρίζεται καταστάσεις και παιχνίδια. Ανάλογα με το ρόστερ επιλέγεις προπονητή. Ο Άρης θέλει διαχειριστή, όχι πυροσβέστη. Το θέμα δεν είναι να δώσεις όραμα στην ομάδα, αλλά να διαχειριστεί ένα δύσκολο υλικό. Επίσης, το θέμα δεν είναι αυτός που θα έρθει να δώσει όραμα στην ομάδα, ας είμαστε ρεαλιστές. Στόχος είναι να πετύχει η ομάδα μια καλή πορεία στο γήπεδο», υποστήριξε μεταξύ των άλλων ο Πασσαλής.

To Top