Πασσαλής: «Δουλειά σε άμυνα και ψυχολογία»

Για την παρουσία του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον Άρη, για το τι θα πρέπει να βελτιωθεί στην εικόνα της ομάδας στα επόμενα ματς, αλλά και το αν θα παίξει ρόλο η παρουσία υπηρεσιακού προπονητή στον πάγκο της Ξάνθης μίλησε ο Πέτρος Πασσαλής.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:
Για το νέο προπονητή των «κίτρινων»:

«Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του. Υπήρξαν θετικά δείγματα στο ματς με το Λεβαδειακό, αλλά διαπιστώθηκε και πάλι αδυναμία της άμυνας και στη ροή αγώνα και σε στημένες φάσεις. Διακρίνω μια ασυνεννοησία και έλλειψη ψυχραιμίας από το άγχος, λόγω του άσχημου ξεκινήματος. Πρέπει να γίνει δουλειά και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στον τομέα ψυχολογίας».

Για το αν θα ευνοήσει τον Άρη η παρουσία υπηρεσιακού τεχνικού στην Ξάνθη:

«Το αν είναι καλό ή κακό θα φανεί στο γήπεδο. Ο Κεχαγιάς, πάντως, δεν είναι ξένος στην Ξάνθη, είναι προπονητής στη δεύτερη ομάδα, έχει καθημερινή επαφή με την ομάδα και διαθέτει την απαιτούμενη γνώση. Δεν περιμένω κάποια θεαματική βελτίωση, αλλά δεν πιστεύω πως θα έχει την εικόνα που είχε με τον Ολυμπιακό».

Για τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας:

«Δεν πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές του Άρη έδειξαν την πραγματική τους αξία. Περιμένω βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι από την παρουσία του Αγκάνθο από την μεθεπόμενη αγωνιστική, ενώ και ο Μανιάς είναι καλύτερος από αυτό που έδειξε μέχρι σήμερα. Χρειάζεται πίστωση χρόνου και αυτός και ο Κύργιας επειδή προέρχονται από τη Football League. Επίσης, περιμένω περισσότερα πράγματα και από τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Μπορεί και πρέπει να έρθει στα επίπεδα που ήταν πριν δυο χρόνια, να το δει ως προσωπικό στοίχημα. Θέλω να πιστεύω ότι θα βελτιωθεί και ο Τάτος, που είναι το βαρόμετρο της ομάδας».

To Top