ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πασσαλής: “Η αναφορά του Πρωθυπουργού μας έθιξε-Ο Ερέρα έκανε λάθη”

Ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, Πέτρος Πασσαλής φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 για την επιστολή της ομάδας του στον Πρωθυπουργό αλλά και τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

-Για αυτό που τον πείραξε στην αναφορά του Πρωθυπουργού:

Η συγκεκριμένη αναφορά θεωρήσαμε ότι έθιξε τον σύλλογο και γι’ αυτό τοποθετηθήκαμε. Γι’ αυτό η ανακοίνωση ήταν πάνω στην λογική ότι σαν πόλη δεν μπορεί να περνάει στη Βουλή η λογική ότι οποιαδήποτε τοποθέτηση δεν είναι σημαντική. Στο συμβούλιο που κάναμε αποφασίσαμε για τη σύνταξή της και τη στείλαμε στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Μας ενόχλησε γιατί μας τηλεφώνησαν γνωστοί και μας ρωτούσαν αν γίνεται κάτι. Θελήσαμε να κάνουμε κάτι για να υπερασπιστούμε το όνομα του συλλόγου. Ο Εδεσσαϊκός είναι σύλλογος με μεγάλη ιστορία και υπάρχει μεγάλη στήριξη από την κοινωνία.

-Για τις αντιδράσεις από την αντίθετη πλευρά:

Δεν υπήρχε καμία αντίδραση. Χθες το πρωί τη στείλαμε. Θέλαμε πρώτα να το λάβει ο πρωθυπουργός και μετά να το κοινοποιήσουμε. Όποιος έχει τη δυνατότητα να διαβάσει την ανακοίνωση μας θα καταλάβει πως απευθυνόμαστε. Δεν θέλω να της βάλω κάποιον τίτλο για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Είναι απλώς μία αντίδραση στα λεγόμενα τους στη Βουλή.

-Για την αλλαγή προπονητή του Άρη:

Ο κ. Ερέρα έκανε κάποια λάθη στη διαχείριση των αγώνων. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα. Δεν γίνεται να προδικάσεις τα πράγματα. Τις περισσότερες φορές η βελτίωση αρχικά είναι δεδομένη. Να πάει η ομάδα καλύτερα και να καταφέρει να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

-Για Παντελίδη:

Έχει δείξει ότι είναι σοβαρός άνθρωπος. Θα φανεί αυτό και στην ομάδα του Άρη. Πιστεύω ότι θα βρουν τον κώδικα επικοινωνίας. Είναι καλό που έπεσε στην διακοπή του πρωταθλήματος. Αναφέρομαι κυρίως στη γλώσσα. Πως θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις με τον κάθε προπονητή το βρίσκεις στη διάρκεια του χρόνου.

-Για το ΟΦΗ-Άρης:

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Ποδοσφαιρικό γήπεδο αν και μικρό. Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Άρη. Πρέπει να ματώσει πολύ. Τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Μερικές φορές κάποια παιχνίδια κρίνονται στην δύναμη. Πρέπει να έχεις και δύναμη για να μπορέσεις να κερδίσεις κάποια παιχνίδια που έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

To Top