Πασσαλής: «Ν΄ αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν»

Ο Πέτρος Πασσαλής αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης, για την παραίτηση του Πουλίδο από αρχηγό, αλλά και τι θα συμβεί σε περίπτωση αποτυχίας φέτος.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για την αναγκαιότητα μεταγραφικής ενίσχυσης των «κίτρινων»: Ασφαλώς και το υπάρχον ρόστερ δεν και το καλύτερο δυνατόν. Ωστόσο, αφού αυτοί είναι παίκτες, με αυτούς πρέπει να πορευτεί ο Άρης. Σίγουρα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο, και κυρίως οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι καλύτερες από αυτές που έγιναν το καλοκαίρι».

Για το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα παικτών, όπως οι Πουλίδο, Αγκάνθο, Τάτος: «Είναι παίκτες βαρόμετρο για τον Άρη, όπως και ο Ουντότζι και όταν δεν είναι σε καλή κατάσταση παρατηρούνται προβλήματα στην αγωνιστική λειτουργία της ομάδας. Δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση στο ντεφορμάρισμα αυτό».

Για την παραίτηση του Πουλίδο από αρχηγός: «Η εξέλιξη αυτή υποδηλώνει πως δεν υπάρχει ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν γνωρίζω την καθημερινότητα της ομάδας».

Για τις ευθύνες των παικτών σε περίπτωση αποτυχίας του Άρη: «Θα πρέπει ν΄ αντιληφθούν οι παίκτες του Άρη ότι αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ομάδας και μια ενδεχόμενη αποτυχία θα τους ακολουθεί και στα υπόλοιπα συμβόλαιά τους. Όλοι όσοι αγωνίζονται στον Άρη πρέπει να καταλάβουν ποιες είναι οι ευθύνες που τους αναλογούν. Με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν μπορούν να γίνουν πολλές αλλαγές άρα σε αυτούς πέφτει το βάρος για την αγωνιστική σωτηρία του Άρη».

To Top