Πασσαλής: “Ο Άρης πρέπει να επιβάλλει τον ρυθμό του από την αρχή”!

Ο Άρης θα παρουσιαστεί πιο αγχωμένος στο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Βέροια, όπως υποστήριξε ο Πέτρος Πασσαλής σε δηλώσεις του. 

Ο παλιός παίκτης του Άρη μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Άρη: Όσο πλησιάζουμε στη λήξη του πρωταθλήματος και ο Άρης βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα. Με τον Παναθηναϊκό πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, ενώ με τον Ολυμπιακό δύσκολα θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εκτός από την ήττα του Άρη, για την ομάδα ήταν άσχημα και τα αποτελέσματα των ομάδων που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία, όπως για παράδειγμα η νίκη της Βέροιας στην Ξάνθη.»

Για το τι έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό στον Άρη: «Αυτό που αλλάζει είναι η παρουσία του Τάτου, ο οποίος είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η αμυντική λειτουργία, που δεν είναι ευθύνη παικτών, αλλά από τις συνεχείς αλλαγές προπονητών που γίνονται στην ομάδα. Ο κάθε προπονητής έχει την δική του νοοτροπία και αυτό δεν βοηθάει τους παίκτες».

Για το αν θα μπορέσει να καλυφθεί το κενό του Αγκάνθο: «Θα είναι μεγάλο πρόβλημα η απουσία του Αγκάνθο. Είναι πρώτος σκόρερ στην ομάδα αλλά έχει το πρόβλημα με τα πόδια του. Αυτή την στιγμή δεν μπορεί κανένας παίκτης να καλύψει το κενό του. Μόνο συνολικά μπορεί να καλυφθεί.»

Για το πόσο επικίνδυνη είναι η Βέροια: «Ο Άρης θα συναντήσει μια ομάδα με ποιότητα. Ο Ολαϊτάν είναι ένας νεαρός παίκτης με πολύ καλά προσόντα, αλλά δεν είναι μόνο αυτός, διαθέτει και άλλους παίκτες με εμπειρία. Πρέπει ο Άρης από την αρχή της αναμέτρησης να επιβάλλει τον ρυθμό του στο γήπεδο, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο τον ευνοεί η ισοπαλία σε αυτή την αναμέτρηση. Πιστεύω πως αν το παιχνίδι λήξη ισόπαλο, ο υποβιβασμός θα παιχτεί ανάμεσα στις δύο ομάδες.»

Για το αν οι παίκτες του Άρη επηρεάζονται από την κρισιμότητα του ματς: «Οι παίκτες είναι επηρεασμένοι και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις τους στο γήπεδο. Οι παίκτες του Άρη είναι σε πιο δύσκολη θέση από αυτούς της Βέροιας και σίγουρα πιο αγχωμένοι, διότι ο Άρης έχει μεγαλύτερο όνομα σαν ομάδα και ένας υποβιβασμός θα τους βαρύνει πολύ».

To Top