ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασσαλής: «Πρώτα πρωτάθλημα, μετά κύπελλο για Άρη»

Ο Πέτρος Πασσαλής μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για το Άρης-Ολυμπιακός, αλλά και την γενικότερη προσπάθεια των κιτρινόμαυρων.

Όπως είπε στον Arena fm μεταξύ άλλων:

“Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Άρης, είναι να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό. Ακόμα κι αν έρθει ήττα αν ο κόσμος δει πραγματική προσπάθεια θα είναι ευχαριστημένος. Σίγουρα πρώτος στόχος είναι η Σούπερ Λιγκ. Απλά σήμερα είναι μια υπενθύμιση που ήταν και που θα είναι η ομάδα, να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο και να είναι ένα εφαλτήριο για τη συνέχεια.

Ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ και μετά το κύπελλο, αλλά το σημερινό παιχνίδι αποτελεί ένα κίνητρο να δείξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές ότι ο Άρης είναι εδώ και ετοιμάζεται για την επάνοδο.

Ο Άρης είναι κάπως μπερδεμένος. Υπάρχουν ματς που έχει πολύ καλή παρουσία όπως με τον Πανσερραϊκό, αλλά σε άλλα ματς η άμυνα ειδικά βγάζει μια επιπολαιότητα.

Η δεύτερη κατηγορία είναι μια δύσκολη κατηγορία, όπου τα ματς πάνε στη δύναμη και αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Άρη είναι η σωστή διαχείριση του κάθε αγώνα.»

 

To Top