ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασσαλής: “Το πορτοφόλι του μεγαλομετόχου στον Άρη θα παίξει μεγάλο ρόλο, εύκολος δρόμος οι μεταγραφές…”

Ο Πέτρος Πασσαλής, μίλησε για τη φετινή προσπάθεια του Άρη, τις υποδομές των “κιτρινόμαυρων” στις οποίες πρέπει να δώσει ιδιαίτερο βάρος ο Άρης τα επόμενα χρόνια, ενώ έδωσε και την δική του ερμηνεία στο γιατί ο κόσμος δεν έχει δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο Metropolis 95.5:

 Για την γενικότερη εικόνα που έχει σχηματίσει για την ομάδα του Άρη, είπε: Ο Άρης δείχνει πως έχει ξεπεράσει την άσχημη περσινή χρονιά και είναι έτοιμος να ανεβεί κατηγορία. Οι άνθρωποι του Άρη θα πρέπει να γνωρίζουν το παρελθόν της ομάδας και να παραδειγματίζονται. Τα αγωνιστικά λάθη διορθώνονται, όμως ο σχεδιασμός της ομάδας και οι κρίσιμες αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη μετά από πολλή σκέψη, καθώς εκεί σε περίπτωση λάθους τα περιθώρια στενεύουν.

Για το αν θεωρεί αναγκαία την παρουσία ενός μεγαλομετόχου στον Άρη, ανέφερε: Θα πρέπει να υπάρχει καταμερισμός των αρμοδιοτήτων σε κάθε τομέα και αυτό δεν είναι κάτι που ισχύει μόνο για τον Άρη, αλλά για όλες τις ομάδες. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν πως θα κινηθεί η ομάδα στο οικονομικό κομμάτι, άλλοι στο αγωνιστικό κομμάτι και γενικότερα που είναι εξειδικευμένοι σε κάθε θέση. Ο καθένας θα πρέπει να προσφέρει στο σύλλογο από τη δική του πλευρά. Η λαϊκή βάση στην Ελλάδα είναι ένα μοντέλο στο οποίο, οι άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα πιστεύουν ότι πρέπει να έχουν άποψη για όλα, άρα πιστεύω πως καλό είναι να υπάρχει ένας μεγαλομέτοχος. Βέβαια πιστεύω πως ο σωστός δρόμος για όλες τις ομάδες, είναι να βρουν έναν άλλον τρόπο να έχουν έσοδα.

Για το αν η ομάδα του Άρη πρέπει να κινηθεί στηρίζοντας τις υποδομές ή να κάνει μεταγραφές, είπε: Σίγουρα το πορτοφόλι του μεγαλομετόχου παίζει μεγάλο ρόλο. Με τη νέα χρονιά, αν ο Άρης βρεθεί στην Football League, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες της ανώνυμης εταιρίας. Σίγουρα ο εύκολος δρόμος είναι να κάνει η ομάδα μεταγραφές, αλλά δεν γνωρίζω αν θα το αντέξει το πορτοφόλι του Κ. Καρυπίδη.

Για το αν του προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως ο κόσμος του Άρη δεν πηγαίνει στο γήπεδο, δήλωσε: Δεν μου κάνει εντύπωση, διότι ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα του να πραγματοποιεί επιτυχίες. Δεν θέλει να την βλέπει να αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία, χωρίς βέβαια να θέλω να απαξιώσω την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που προσπαθούν για το καλύτερο.

To Top