Πασσιαλής: «Είμαι… σκασμένος»

Η Κ-20 δικαιούταν τη νίκη στην Ξάνθη, αλλά κόντεψε να χάσει και τελικά πήρε στην εκπνοή το βαθμό της ισοπαλίας, αποτέλεσμα που ασφαλώς δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Νίκο Πασσιαλή. Παρόλα αυτά, ο προπονητής του Άρη έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους στο β’ ημίχρονο.

Στις δηλώσεις του στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, ο τεχνικός της Κ-20 δήλωσε: «Είμαι σκασμένος… Mετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η Ξάνθη με μία μόνο ευκαιρία πήρε πάλι το προβάδισμα. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί πάλεψαν στο βούρκο και κατορθώσαμε έστω και στο τέλος να πάρουμε το βαθμό. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και δικαιούμασταν να κερδίσουμε αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να συμβιβαστούμε με το βαθμό της ισοπαλίας».

Αναφερόμενος στο φινάλε για γερά νεύρα, ο Νίκος Πασσιαλής είπε: «Τα έχουμε συνηθίσει αυτά. Με πολλές ομάδες έχουν γίνει ανάλογες περιπτώσεις, όπως με τον Πανσερραϊκό και τον Ολυμπιακό πέρσι. Το καλό είναι ότι τα παιδιά παλεύουν το ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και αυτό πρέπει να μάθουν να κάνουν ώστε όταν παίξουν σε πιο μεγάλη κατηγορία να παλεύουν από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο. Στέκομαι στο ότι δεν ήταν καθόλου καλή η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο που πέρασε ανεκμετάλλευτο, αλλά στο δεύτερο ήμασταν κυρίαρχοι και έπρεπε να κερδίσουμε».

To Top