Πασσιαλής: «Υπερβολικά πολλά τα δύο ματς χωρίς νίκη»

Η ομάδα Κ-20 είναι… μαθημένη στις επιτυχίες και η επιστροφή στις νίκες, έπειτα από δύο άτυχα αποτελέσματα, ήταν υποχρεωτική, όπως τόνισε ο Νίκος Πασσιαλής μετά την επικράτηση επί του Παναιτωλικού με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές γι’ αυτή την ομάδα, που έχει συνηθίσει να κερδίζει και να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Ήμασταν καλοί από το ξεκίνημα, αλλά κάπου αγχωθήκαμε μετά το 1-0 και στο τέλος κάναμε τα εύκολα δύσκολα, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε ‘καθαρίσει’ από το α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη ήταν λογικό να ανέβει ο Παναιτωλικός, που βρισκόταν πίσω στο σκορ και έπρεπε να αντιδράσει», είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη, στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.

Αναφερόμενος στον σκόρερ της αναμέτρησης, Σάκη Κανούλα, ο κ. Πασσιαλής σχολίασε: «Ο Κανούλας είναι ένας παίκτης περιοχής, που έχει καλά τελειώματα και πιστεύουμε σ’ αυτόν. Από την στιγμή που δεν αγωνίζεται με την α’ ομάδα, μπορούμε να τον έχουμε εμείς σε μερικά παιχνίδια».

Ο τεχνικός της Κ-20 κατέληξε δίνοντας σύνθημα νίκης στα δύο προσεχή εξ αναβολής παιχνίδια, κόντρα στη Δόξα Δράμας (28/12) και τον ΠΑΟΚ (10/01) στο γήπεδό της: «Τώρα έχουμε άλλα δύο παιχνίδια στην έδρα μας, με τη Δόξα και τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε και πρέπει να νικήσουμε και στα δύο, έτσι ώστε να πιάσουμε στην κορυφή τους πρωτοπόρους».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top