Πασχαλάκης: “Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής, στη φάση με τον Εντιαγέ κάναμε σημαντική επέμβαση”

Με πλάνο τακτικής για να κρατήσει το μηδέν κατέβει όπως υποστήριξε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στάθηκε και στην καλύτερη φάση του Άρη, η οποία ήρθε από τον Εντιαγέ.

“Δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα θέλουμε να είμαστε κοντά στην κορυφή, ο Ολυμπιακός πήρε δύο βαθμούς περισσότερους από εμάς. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση της Πέμπτης” σημείωσε αρχικά.

Αν πήγε κάτι λάθος στην αναμέτρηση με τον Άρη: “Δεν μας βγαίνανε οι επιλογές που κάναμε. Είχαμε μια συγκρατημένη εικόνα στο πρώτο μέρος. Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι τακτικής. Προσπαθείς να έχεις τον έλεγχο, θες πρώτα να έχεις το μηδέν πίσω και μετά την επίθεση”.

Για τα πολλά παιχνίδια που έχει ο ΠΑΟΚ: “Είναι μεγάλο το φορτίο αγωνιστικά, πολλά παιχνίδια. Παίζουμε πολλά ματς Τετάρτη-Κυριακή εδώ και εβδομάδες. Δεν μπορούμε να μείνουμε στα αποτελέσματα, είτε είναι αρνητικά είτε θετικά”.

Για τη φάση με τον Εντιαγέ: “Ο Μιχαηλίδης ακολούθησε σωστά. Κάνω την επέμβαση και εκείνος εξουδετερώνει το γκολ. Είναι ένα ομαδικό άθλημα το ποδόσφαιρο και είναι καλό αυτό. Οι συμπαίκτες μου έκαναν κάποιες σημαντικές επεμβάσεις, δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποια”.

Αν έχει κάτι να σχολιάσει από το παιχνίδι: “Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε συντήρηση δυνάμεων, θέλω να δω το παιχνίδι και να το αναλύσω με την υπόλοιπη ομάδα”.

Αν ο ΠΑΟΚ έκανε συντήρηση δυνάμεων για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται: “Είμαστε μέσα σε όλους τους θεσμούς τα κίνητρα είναι πολλά. Πρέπει να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να παίρνεις αποτελέσματα ακόμα και στις κακές μέρες”.

To Top